Redactia.ro
Home » Știri » Adevărul despre frații Dedeman. De unde vine, de fapt, numele și ce semnificație are: „N-am fost în stare să aleg un nume ca lumea…”

Adevărul despre frații Dedeman. De unde vine, de fapt, numele și ce semnificație are: „N-am fost în stare să aleg un nume ca lumea…”

Adevărul despre frații Dedeman. De unde vine, de fapt, numele și ce semnificație are: "N-am fost în stare să aleg un nume ca lumea..."

Frații Dedeman au cunoscut un succes formidabil cu depozitele răspândite în toată țara și au atins performanțe la care mulți nici nu visează. Au plecat dintr-o familie modestă, au pornit de la nimic și au ajuns la uin nivel la care mulți doar visează. O curiozitate mare rămâne, însă, legată de numele companiei, care ascunde o poveste de-a dreptul interesantă.

Povestea neștiută a fraților Dedeman

Dragoş şi Adrian Pavăl sunt fondatorii Dedeman, care au scris istorie cu depozitul ce i-a făcut miliardari. Au plecat dintr-un sat sărac din Suceava, au studiat informatica și nici nu se gândeau că vor ajunge la un asemenea nivel. Antreprenorul Dragoș Pavăl a creat un soft de contabilitate la locul de muncpă de pe atunci, în care se introduceau salariile şi toată gestiunea, iar de aici a pornit tot.

Moldoveanul și-a dat seama că avea un salariu mult prea mic la compania la care activa, chiar mai mic decât al femeii de serviciu și a decis să ia măsuri în acest sens. Dragoș a împrumutat de la socri o mică sumă de bani şi o Dacie break şi l-a chemat pe fratele său de la Iaşi, Adrian, de unde a început totul. De la un butic de 16mp, au ajuns să se extindă la depozite de proporții.

„Am înfiinţat o firmă şi am închiriat un spaţiu de 16 metri pătraţi, pe care  l-am amenajat noi. Am angajat o vânzătoare, am improvizat nişte tejghele din lemn şi din sticlă şi am început să vindem. Câştigam într-o lună zece salarii pe care le luam la întreprinderea de stat ca informatician”, a declarat Dragoș Pavăl.

Cât despre numele ales, are și el o poveste interesantă. S-a gândit să marcheze acolo cele mai importante persoane din viața lui, soția și fratele. Nu a uitat nici de soacra lui, cea care l-a ajutat cu bani, și așa a ieșit DEDEMAN. La început nu au fost mulțumiți de alegere, dar și-au dat seama că sună bine și are un aer nemțesc.

Ce avere au, de fapt, frații Dedeman

Frații Dedeman se numără printre cei mai bogați oameni din lume, după ce s-au extins semnificativ cu depozitele. Cu toții știm că au o avere formidabilă și este vorba despre sume colosale, dar evoluția din ultima perioadă i-a adus pe cele mai înalte culmi ale succesului și fruntași în topul celor mai bogați oameni la nivel mondial.

Conform ultimelor date din 2022, frații Pavăl l-au întrecut chiar și pe celebrul Țiriac, reușind să ajungă la o avere de 13 miliarde de lei.   S-au extins și și-au făcut simțită prezența în toate orașele mari din țară, ajungând să deschidă peste 30 de depozite, unde au ajuns să plătească peste 60.000 de angajați, printre care și frații lor mai mici. Pe lângă lanțul de distribuție din bricolaj, cei doi au acum și investiții în domeniul imobiliar, din care au început să câștige sume fabuloase, semn că au în plan să se extindă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: