Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre starea de sănătate a lui Jean Paler. A ajuns la spital după ce i s-a făcut rău pe scenă

Adevărul despre starea de sănătate a lui Jean Paler. A ajuns la spital după ce i s-a făcut rău pe scenă

Momente dificile pentru legendarul actor Jean Paler, care se află acum pe patul de spital, luptând cu problemele de sănătate care l-au afectat în ultima vreme. Acest anunț a șocat publicul și comunitatea artistică, iar gândurile și urările de însănătoșire grabnică se îndreaptă către el.

Jean Paler nu și-a ascuns starea de sănătate de fani și a decis să împărtășească cu ei ceea ce trece în aceste momente dificile. Actorul a dezvăluit că se simte rău de mai bine de o săptămână, iar această situație a necesitat mai multe internări în diferite spitale.

În ce stare se află Jean Paler

Actorul a făcut anunțul direct de pe patul de spital, declarând că se află la terapie intensivă, fiind sub tratament cu perfuzii, la un spital din Ploiești. Această veste a cutremurat pe mulți, iar preocuparea pentru starea lui de sănătate s-a răspândit rapid.

„De 7, 8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici.

Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Am și stenturi la inimă, după infarctul suferit în urmă cu mai mulți ani”, a spus Jean Paler de pe patul de spital.

Jean Paler nu este la prima sa confruntare cu problemele de sănătate. În trecut, în anul 2012, actorul a suferit un infarct care a necesitat intervenția de urgență a medicilor. În acea situație critică, medicii au montat trei stenturi la inimă, salvându-i viața și oferindu-i șansa de a se întoarce pe scenă și în lumina reflectoarelor.

Cu toate că este un om care a adus zâmbetul pe buzele a milioane de oameni prin creațiile sale artistice, Jean Paler exprimă acum un optimism mai sceptic în ceea ce privește recuperarea sa completă. După ce a suferit un infarct în trecut, actorul se teme că nu va mai putea atinge acea stare de sănătate perfectă și va trebui să se confrunte cu restricții.

Actorul le mulțumește din suflet medicilor

În mijlocul acestei lupte cu sănătatea, Jean Paler a dorit să le transmită mulțumirile sale medicilor care s-au ocupat de el în aceste momente critice. Actorul a subliniat că acești medici nu au doar grijă de sănătatea sa, ci i-au salvat efectiv viața. Acest gest de recunoștință adâncă arată importanța pe care o au oamenii din sistemul medical în viețile noastre.

„Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele de pe litoral. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară”, a declarat Jean Paler.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: