Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul din spatele reacției lui Petre Roman. Fostul premier nu a rezistat mai mult de 10 minute lângă sicriul Mioarei

Adevărul din spatele reacției lui Petre Roman. Fostul premier nu a rezistat mai mult de 10 minute lângă sicriul Mioarei

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, la data de 23 februarie. După o perioadă de suferință și probleme de sănătate, ea a fost transferată într-un centru pentru bătrâni din Snagov, unde a încetat din viață. Această tristă veste a marcat un moment de profundă durere pentru familia Roman și pentru cei care au cunoscut-o pe Mioara.

Ultimul Omagiu: Petre Roman la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou

În contextul pregătirilor pentru ceremonia funerară, Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman, a fost văzut la biserica unde urmează să aibă loc slujba de înmormântare. A fost un moment solemn în care Petre a dorit să îi aducă un ultim omagiu femeii cu care a împărțit 34 de ani de căsnicie.

Cu gesturi pline de sensibilitate, Petre Roman a venit la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, purtând un buchet de flori pe care le-a adus pentru fosta sa soție. A fost o modalitate discretă și emoționantă de a arăta respectul și recunoștința față de o femeie care a făcut parte din viața lui timp de mai bine de trei decenii.

Un moment dificil pentru Petre Roman

Potrivit celor apropiați, momentul în care Petre Roman și-a luat rămas bun de la fosta sa soție a fost extrem de dificil pentru el. La priveghi, el a evitat să se uite spre zona în care se afla sicriul, simbol al trecerii Mioarei în eternitate. Cu toate acestea, gestul său de a fi prezent și de a aduce flori a fost o dovadă de respect și iubire pentru femeia care a făcut parte din viața lui.

Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă se se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta.”, a spus Gabriela Lucuțar.

Prezența lui Petre Roman la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou înaintea ceremoniei de înmormântare a Mioarei Roman a fost un moment încărcat de emoție și sensibilitate. Gestul său de a aduce flori și de a-și lua rămas bun de la fosta sa soție demonstrează că, în ciuda trecerii timpului și a despărțirii, legătura lor rămâne vie în amintirea și în inimile celor care i-au cunoscut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: