Redactia.ro
Home » Monden » Adi de la Vâlcea va fi socru mare. Alexandru și-a cerut iubita în căsătorie

Adi de la Vâlcea va fi socru mare. Alexandru și-a cerut iubita în căsătorie

GALERIE FOTO (7) Adi de la Vâlcea va fi socru mare.

Adi de la Vâlcea va fi socru mare. Fericire mare în familia manelistului! Fiul său, Alexandru, s-a logodit cu iubita lui, Mădălina. Adi de la Vâlcea este foarte bucuros că va deveni socru mare, postând pe rețelele de socializare cererea spectaculoasă în căsătorie pe care tânărul a organizat-o în cel mai mic detaliu.

Adi de la Vâlcea va fi socru mare. Alexandru și-a cerut iubita în căsătorie

Adi de la Vâlcea va fi socru mare. Celebrul artist se poate declara un tată fericit. Fiul său, Alexandru, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Mădălina, în cel mai frumos mod. Marele eveniment a avut loc la petrecerea dată în cinstea soției lui Adi de la Vâlcea, cu ocazia zilei sale de naștere. Manelistul a postat pe rețelele de socializare imagini de la cererea în căsătorie organizată în cel mai mic detaliu de Alexandru, 24 de ani. În curând, Adi de la Vâlcea va deveni socru mare și este nerăbdător să aibă loc marea petrecere.

În postarea sa, artistul a dat de înțeles că abia așteaptă ca familia sa să se înmulțească și Alexandru să-i facă nepoți care să-i ducă numele mai departe. Cererea în căsătorie a fost organizată de tânăr, iar zeci de oameni au fost alături de el în cel mai special moment din viața sa. Mădălina, iubita sa, a spus DA, fiind nerăbdătoare să se căsătorească cu dragostea vieții ei. „LUME,LUMEEE, aseara la petrecerea sotiei mele de aniversare, baiatul meu Alex a dat dovada de barbatie si si a cerut iubita in casatorie,m a facut cel mai fericit parinte.VREAU NEPOTI ACUM!!!VA PUPA SOCRU MARE”, a scris Adi de la Vâlcea pe pagina personală de Facebook.

Adi de la Vâlcea, mândru de copilul său

Adi de la Vâlcea este căsătorit cu Cristina de aproape 27 de ani, iar de-a lungul căsniciei lor au întâmpinat unele probleme, dar iubirea i-a ajutat să meargă mai departe. Cristina l-a sprijinit întotdeauna pe manelist, fiind extrem de mândră de soțul ei. Cei doi au împreună cu băiat, Alexandru, de 24 de ani. În urmă cu câțiva ani, Adi de la Vâlcea vorbea într-o emisiune despre fiul său. „Eu mă bucur că nu a fost niciodată genul de copil prea răsfăţat. Dacă mergeam într-un magazin şi îmi cerea ceva, apoi îi spuneam că nu îi cumpăr ce voia el, el spunea doar: bine. Şi nu mai aducea niciodată vorba de acel lucru, orice s-ar fi întâmplat. Nu purta ură pe mine sau pe situaţie. Se comporta de parcă nu existase discuţia. Eu cred că ei, copiii, se nasc precum un hard disk complet gol, iar noi, părinţii, suntem cei care îi ajutăm să îl scrie. Acum depinde ce informaţii le dăm, aşa le formăm viitorul”, spunea manelistul.

Alexandru a fost pe punctul de a se căsători în urmă cu doi ani, când și-a cerut în căsătorie iubita de la acea vreme, pe Ionela. După o relație de șase luni, tânărul a vrut să se însoare cât mai repede cu tânăra, despre care declara că este iubirea vieții sale. Ei bine, se pare că dragostea s-a terminat și cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: