Redactia.ro
Home » Monden » Adi de la Vâlcea se va retrage din muzică: ”Consider că am făcut treaba asta destul”

Adi de la Vâlcea se va retrage din muzică: ”Consider că am făcut treaba asta destul”

Celebrul cântăreț de manele, Adi de la Vâlcea, plănuiește retragerea din muzică. Artistul a dezvăluit acest lucru în cadrul unei emisiuni TV, motivând că a făcut tot ce era necesar în cariera sa.

Adi de la Vâlcea se va retrage din muzică

Adi de la Vâlcea se va retrage din muzică. Celebrul cântăreț de manele a precizat în cadrul emisiunii Xtra Night Show că are de gând să decurgă la acest pas, curând, deoarece a făcut tot ce era necesar, de-a lungul celor peste 15 ani de carieră muzicală, informează Spynews.

Tot la aceeași emisiune, Adi de la Vâlcea a mărturisit că l-a afectat și pandemia. „Consider că am făcut treaba asta destul și o să mă retrag ușor-ușor. Oricum am pierdut un an cu pandemia”, a dezvăluit Adi de la Vâlcea, la Xtra Night Show.

Adi de la Vâlcea: ”Am obosit”

În urmă cu trei ani, artistul spunea același lucru, la Acces Direct și a detaliat mai pe larg dorința de retragere din domeniu. Adi de la Vâlcea spunea că a obosit și că ar vrea să cânte doar ocazional, pânâ se va retrage definitiv. Cântărețul recunoaște că au fost și momente când s-a simțit obligat să cânte.

„De câţiva ani am luat decizia asta, iar la anul vreau să cânt doar o dată pe săptămână. Pentru că vreau să mă odihnesc mai mult, îmi ajunge. Am trecut prin toate etapele prin care puteam trece ca artist şi, la un moment dat, eu mi-am îndeplinit visul. Nu-mi mai trebuie nimic. Dar nici nu am visat la elicoptere sau… Trebuie să stăm să ne gândim că mănânci cu o singură gură şi dacă am mulţi ce fac? Stau şi mă uit la ei? Am un singur băiat… M-aş lăsa şi mâine. Am obosit. Vreau să cânt atunci când vreau eu, când simt eu. Dar toată viaţa am fost obligat să cânt şi când n-am vrut eu”, spunea în 2018, Adi de la Vâlcea, la Acces Direct.

Adi de la Vâlcea, dezvăluiri șocante despre coronavirus

Adi de la Vâlcea a mărturisit, în aprilie 2020,  într-un live al său de pe rețelele de socializare că unor persoane cunoscute din jurul său, li s-a cerut să accepte trecerea celor decedați, pe lista morților de coronavirus.

”Cuiva i-a murit un părinte și doctorii i-au spus dacă vrei o să spunem că a murit de coronavirus și o să iei bani mai mulți. Nu vi se pare ciudat că toți mor de coronavirus. Ați mai auzit că se mai moare și de altceva? Toți mor de coronavirus”, a dezvăluit Adi de la Vâlcea.

De altfel, Adi de la Vâlcea a precizat că unii medici i-au spus finei sale că nu există niciun virus, iar ei nu pot da mai multe detalii.

„Știți că am fost printre primii care au intrat în carantină, dar am auzit niște lucruri care mi-au creat mari îndoieli și nu știu ce să mai cred. O fină de a mea, de exemplu, s-a dus la medic și când să intre în salon – ea cu mască, iar doctora cu nimic – a sărit să o pupe. „Doamna doctor, dar nu ne protejăm, nu nimic?” Stai liniștită, nu e niciun virus, dar nu putem noi să spunem mai multe. Altcineva s-a dus în București, la un doctor destul de cunoscut. La fel, el cu mască, doctorul fără nicio mască. Dialogul la fel. Stai, mă liniștit, nu e niciun virus. Deci, două cazuri. Uite, cineva de la noi de la Vâlcea, a luat coronavirus. A fost în Anglia și acum e tot la Matei Balș. A spus că a fost ca o răceală și nu i s-a dat nimic la mână, cum ți se dau fișe la spital„, a detaliat cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: