Redactia.ro
Home » Sport » O handbalistă de la Vâlcea, pasionată de muzică! Și-a lansat primul single

O handbalistă de la Vâlcea, pasionată de muzică! Și-a lansat primul single

SCM Râmnicu Vâlcea, Kristina Liscevic , clip video

Jucătoarea de handbal, Kristina Liscevic este pasionată și de muzică, nu numai de handbal. Pe pagina de facebook a clubului SCM Râmnicu Vâlcea s-a anunțat că Liscevic și-a lansat primul său single, în limba engleză, cu titlul ”I’m gonna win” (Voi câştiga!)

Toată echipa a pus umărul la reușita Kristinei Liscevic. În timp ce jucătoare din Serbia este solistă, colegele sale dansează în videoclip având o coregrafie de excepție. Kristina Liscevic a realizat cântecul în colaborare cu casa de discuri Lee Music, care aparține liderului trupei Antract. Ea a scris personal versurile și a ajutat și la compunerea melodiei. Spanioloaica, Mireya Gonzalez Alvarez interul dreapta al celor de la SCM Râmnicu Vâlcea este producătoarea clipului. Aceasta este licențiată în comunicare audiovizuală şi multimedia.

„Kiki nu este fermecătoare doar pe terenul de joc, este super talentată şi ca interpretă”, se scrie în postarea clubului SCM Râmnicu Vâlcea.

Kiki, jucătoare de bază la Vâlcea

Kristinei Liscevic este una dintre jucătoarele de bază ale vâlcencelor. De asemenea este și componentă a naționalei Serbiei pentru care a jucat 98 de mecuri și a marcat de 256 de ori. Liscevic în vârstă de 31 de ani este centru, dat poate evolua și inter stânga, atunci când este nevoie. Handbalista joacă în România din 2019.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kristina Liscevic (@kiki.liscevic71)

Meciul româncelor din Liga Campionilor, amânat

Duminică, SCM Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să joace cu BV Borussia Dortmund, în Grupa B a Ligii Campionilor. Întâlnirea a fost însă amânată. Nemțioaicele au jucat etapa trecută cu Gyor, unde au fost descoperite mai multe jucătoare infectate cu coronavirus. Pentru românce este a patra partidă amânată și care va trebui reprogramată. Vâlcencele au restanțe cu Podravka Vegeta Koprivnica (10 octombrie), în etapa a patra, cu BV Borussia 09 Dortmund (24 octombrie), în etapa a şasea, şi cu Buducnost Podgorica (8 noiembrie), în etapa a şaptea.

„Jocul cu formaţia @bvb_handball_damen Borussia Dortmund programat în acest weekend nu se va mai disputa. Din cauza cazurilor pozitive Covid-19 în cadrul echipei din Gyor (ultimul adversar al celor de la Borussia Dortmund), echipa germană a fost instruită de autorităţile sanitare din Germania pentru a aplica protocolul în vigoare, anume pentru a intra imediat în carantină. Ca urmare a informaţiilor disponibile la momentul prezent, nu exista o alternativă pentru Federaţia Europeană de Handbal decât să amâne acest joc”, a precizat clubul vâlcean.

În ultimul meci jucat în week-end, SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut cu 29-28 în fața celor de la Buducnost. Cu 6 jucătoare importante lipsă, și fără antrenorul Florentin Pera, toți infectați cu coronavirus, Râmnicu Vâlcea a jucat de la egal la egal cu campioana din Muntenegru, dar a pierdut în ultimele secunde. Anul acesta din cauza Campionatului European de Handbal care va avea loc în luna decembrie nu se va mai juca niciun meci în Liga Campionilor. Astfel meciurile restante pe care le mai au româncele vor fi programate anul următor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: