Redactia.ro
Home » Sport » Adi Mutu, cel mai emoționant mesaj de ziua fiului său Mario. Băiatul briliantului cu Alexandra Dinu a împlinit 19 ani

Adi Mutu, cel mai emoționant mesaj de ziua fiului său Mario. Băiatul briliantului cu Alexandra Dinu a împlinit 19 ani

Este zi de mare sărbătoare în familia lui Adi Mutu! Mario, fiul cel mare al briliantului a împlinit frumoasa vârstă de 19 ani. Cu această ocazie marele fotbalist i-a transmis băiatului său și al Alexandrei Dinu un mesaj emoționant, cu care și-a impresionat urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Adi Mutu are toate motivele să se considere un tată mândru! Legendarul fotbalist are patru copii minunați, iar astăzi este aniversarea celui mai mare dintre ei!

Adi Mutu, cel mai emoționant mesaj de ziua fiului său Mario

Mario, fiul pe care Adi Mutu îl are din căsnicia de doi ani cu Alexandra Dinu, a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 19 ani, iar briliantul a vrut să împărtășeașcă această bucurie cu toată lumea!
Mutu a transmis un mesaj emoționant pe rețele de socializare băiatului său Mario la o poză cu sărbătoritul zilei!

În imagine, Mario, copilul crescut mai mult alături de mama sa Alexandra Dinu, în custodia căreia a rămas după divorțul dintre cei doi foști soți, apare ținând în mână un pahar de șampanie!
”La mulți ani fiului meu pentru cea de-a 19-a aniversare. Te iubesc!”, este mesajul emoționant pe care Adi Mutu l-a scris în descrierea pozei cu fiul său sărbătorit.

Fanii nu au ezitat nicio clipă și au reacționat la aflarea unei asemenea vești! Poza fotbalistului a strâns mii de aprecieri în timp record, iar urările de bine au curs pe bandă rulantă.

Printre cei care i-au transmis urări lui Adi Mutu pentru fiul său Mario a fost și Codin Maticiuc, Bursucu de la Kanal D, fratele Elenei Gheorghe, dar și personalități din lumea sportului.

”La mulți ani, să-ți trăiască, bro!”, i-a transmis Codin Maticiuc.

”La mulți ani fiu de leu!”, „Ce mare și frumos a crescut! La mulți ani, Mario!”, Să fie fericit!”, sunt doar câteva dintre zecile de urări primite de Adi Mutu pentru fiul său mai mare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Mutu (@adrian10mutu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: