Redactia.ro
Home » Monden » Adina Alberts, de Paște alături de sora care s-a călugărit

Adina Alberts, de Paște alături de sora care s-a călugărit

Adina Alberts face Paştele împreună cu sora sa. Aceasta a luat decizia de a se călugări. În familia Cataramă- Alberts, sărbătorile au un farmec de nedescris şi reprezintă prilejul de reuniune cu cei apropiați de sufletul lor. Familia nu se abate de la obiceiurile și tradiţiile pe care le respectă cu sființenie.

Adina Alberts face Paştele alături de sora ei 

„De Paște stăm acasă și vom face o masă mare cu familia lărgită și cu finii noștri. Este mereu o bucurie pentru noi să ne așezăm la masă cu oameni dragi și apropiați. Avem o tradiție în acest sens, atât de Paște cât și de Crăciun, să ne bucurăm împreună, ca tot românul.  Noi ne-am logodit de Crăciun. Se întâmpla în 2012, așa că avem mereu și alte amintiri frumoase legate de Crăciun. Tatăl meu este născut de Crăciun, iar ziua de naștere a mamei mele este în aprilie, zi care adesea pică de Paște.  Cu sora mea mă văd de cel puțin câteva ori pe an. Daniela, sora mea este măicuță. Ne este mereu aproape în gânduri și simțiri, deși este departe ca mod de viață și ca scop! Ea a fost, este și va fi mereu parte din tot ceea ce sunt eu azi. Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu, dar am respectat-o! Și pe măsură ce anii au trecut, am învățat să trăim cu ea. Este absolventă de fizică la Măgurele și a terminat și doi ani de cibernetică la ASE. Și este măicuță de 26 de ani!”, a declarat Adina Alberts, pentru cei de la Okmagazine.ro.

Adina Alberts, corp de invidiat cu câteva reguli simple

 „N-am ținut un regim alimentar niciodată în viața mea. Dar nici nu am mâncat porcești vreodată. Mama nu ne făcea niciodată prăjituri. Făcea mereu mâncare bună, dar niciodată prăjituri. Nu vă închipuiți cât de recunoscătoare îi sunt pentru asta.

Eu nu am tânjit și nu tânjesc niciodată după prăjituri sau alte dulciuri. De câteva luni am introdus modalitatea de alimentație care presupune postul intermitent, adică, până acum două săptămâni, mâncam doar în intervalul de 6 ore, 12-18, și apoi nu mai mâncam nimic până a doua zi la 12. Apoi am progresat și acum nu mănânc nimic timp de 60 de ore, adică două zile jumătate, și apoi mănânc normal restul săptămânii, dar tot fără prostii și exagerări.

Consider că autofagia este ceva real și trebuie să ținem cont de ea. Autofagia reprezintă perioada de post în care organismul, care nu mai primește nimic de mâncare, începe să consume resursele prorprii, începând cu celule stricate, modificate, virusuri, toxine, etc.

Citiți despre autofagie. Este fascinant. Și este atât de simplu să nu mănânci nimic timp de aproape 3 zile, să bei doar apă… Ai nevoie doar puțină voință. Am eliminat din alimentația mea, a copilului meu și a familiei mele tot ceea ce știu eu că este dăunător”, a mai spus medicul estetician.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: