Redactia.ro
Home » Monden » Adina Buzatu, despre relația tatălui ei cu Sara. Fiica creatoarei de modă a fost devastată de moartea bunicului ei

Adina Buzatu, despre relația tatălui ei cu Sara. Fiica creatoarei de modă a fost devastată de moartea bunicului ei

GALERIE FOTO (5) Adina Buzatu, despre relația tatălui său cu Sara.

Drama Adinei Buzatu. Celebra stilistă a trecut printr-o perioadă cumplită după ce și-a pierdut părintele. Tatăl designerului de modă a decedat în 2015, dar amintirile pe care le-a avut cu acesta încă o emoționează pe Adina Buzatu. Vedeta a vorbit despre momentele prin care a trecut după ce și-a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața sa.

Adina Buzatu, despre relația tatălui ei cu Sara. Fiica creatoarei de modă a fost devastată de moartea bunicului ei

Drama Adinei Buzatu. Creatoarea de modă se bucură de mult succes pe plan profesional, dar cu toate astea, puțină lume știe că vedeta a trecut prin momente cumplite. În 2015, Adina Buzatu și-a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa. Tatăl său, cel care i-a fost aproape atât stilistei cât și fiicei sale, a decedat. Potrivit creatoarei de modă, părintele ei a jucat un rol important în viața copilui său. Adina a povestit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” despre tot ce s-a întâmplat cu acesta. „Sara, fiica mea, îi zicea Bufnița. Îl întrebai ceva și îți venea răspunsul. Citea imediat o persoană, mă vedea pe mine, în două secunde făcea o radiografie. Avea dreptate mereu. Am puțin din treaba asta de la el. (…) Dacă sunt atentă în jurul meu, îmi dau seama de cine ar trebui să mă feresc. El îmi spunea povești în fiecare seară, era foarte haios. El adormea, spunea povești vreo oră și jumătate. (…) Părinții mai citesc povești, dar tata avea de fiecare dată povești noi. Noi mereu ne aminteam că ne citise altceva”, a povestit cu ochii plini de lacrimi Adina Buzatu.

Potrivit stilisei, tatăl său a avut o relație specială cu fiica sa, Sara. Bunicii au fost mereu lângă ea și au avut răbdare să o învețe. „Eu munceam, ea era lângă mine, dar nu era același lucru. Bunicii aveau răbdare. Sara și acum își face temele, deși e la masterat. Acest lucru l-a învățat de la mama și de la tata. Acesta era ritmul ei.Apreciez enorm ce au făcut părinții mei pentru ea. Tatăl meu a învățat-o tot ce înseamnă geografie, istorie, în aceste domenii nu sunt eu destul de cultă. Eu am preferat matematica. (…) Din păcate, noi, părinții, nu reușim să le dăm mereu aceste lucruri copiilor.”, a spus Adina Buzatu.

Sara, afectată de moartea bunicului ei

Vedeta a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a adus aminte de tragicul moment. Adina a mărturisit că fiica sa a fost extrem de afectată de moartea bunicului său. Mai mult, acesta nu și-a dat ultima suflare până când nu și-a luat rămas bun de la nepoata lui dragă.

Adina Buzatu si fiica sa, Sara

De atunci, viața celor două s-a schimbat radical, iar stilista își aduce aminte, chiar și acum, ultimele cuvinte ale tatălui său. „Tata era la spital, avusese atacul cerebral, dar încă vorbea, era ok. (…) A afectat-o foarte mult, a ținut doliu după tata deși era un copil. Apoi a ținut toate posturile, le ținea pentru sufletul bunicului ei. Tata nu a plecat până când nu a văzut-o pe ea. Și-a luat la revedere de la mine, s-a uitat în ochii mei și mi-a zis: ‘Tati, te rog, o să fii bine. Nu o să pot să te ajut, dar o să fie bine. Cred că a plecat cu bucurie în suflet pentru că a văzut-o pe Sara”, a mai zis creatoarea de modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: