Redactia.ro
Home » Monden » Adina Buzatu, cu ochii în lacrimi din cauza celei mai mari tragedii din viața ei. „Avusese atacul cerebral, dar încă vorbea”

Adina Buzatu, cu ochii în lacrimi din cauza celei mai mari tragedii din viața ei. „Avusese atacul cerebral, dar încă vorbea”

Adina Buzatu a fost invitată astăzi în cadrul unei emisiuni televizate unde a vorbit despre cel mai greu moment cu care s-a confruntat în viață. Celebra creatoare de modă a mărturisit că a fost profund afectată de moartea tatălui ei și că nici acum nu s-a împăcat cu gândul, cu toate că tragicul eveniment s-a întâmplat în 2015.

Adina Buzatu a povestit că tatăl ei a jucat un rol foarte important atât în viața ei, cât și în viața Sarei, fetița Adinei, care acum este o domnișoară superbă. Vedeta a mărturisit că tatăl ei s-a implicat mult în educația Sarei și că el a fost persoana care a învățat-o totul despre istorie și georgrafie.

Sara, fiica mea, îi zicea Bufnița. Îl întrebai ceva și îți venea răspunsul. Citea imediat o persoană, mă vedea pe mine, în două secunde făcea o radiografie. Avea dreptate mereu. Am puțin din treaba asta de la el. (…) Dacă sunt atentă în jurul meu, îmi dau seama de cine ar trebui să mă feresc. El îmi spunea povești în fiecare seară, era foarte haios. El adormea, spunea povești vreo oră și jumătate. (…) Părinții mai citesc povești, dar tata avea de fiecare dată povești noi. Noi mereu ne aminteam că ne citise altceva. Așa a fost relația și cu Sara, fiica mea, poate chiar mai profundă. (…) Eu munceam, ea era lângă mine, dar nu era același lucru. Bunicii aveau răbdare. Sara și acum își face temele, deși e la masterat. Acest lucru l-a învățat de la mama și de la tata. Acesta era ritmul ei. Apreciez enorm ce au făcut părinții mei pentru ea. Tatăl meu a învățat-o tot ce înseamnă geografie, istorie, în aceste domenii nu sunt eu destul de cultă. Eu am preferat matematica. (…) Din păcate, noi, părinții, nu reușim să le dăm mereu aceste lucruri copiilor.„, a povestit Adina Buzatu în cadrul unei emisiuni.

Adina Buzatu cu ochii în lacrimi

Adina Buzatu a povestit cu ochii aprope în lacrimi despre momentul în care tatăl ei a trecut în neființă. Frumoasa creatoare de modă a dezvălui că tatăl ei a suferit un atac cerebral și a ajuns la spital. Ea a povestit că tatăl ei a murit abia după ce nepoata sa a venit la el. Adina Buzatu a mărturisit că Sara a fost extrem de afectată în urma morții bunicului ei și că a ținut doliu deși era doar un copil la acea vreme.

Tata era la spital, avusese atacul cerebral, dar încă vorbea, era ok. (…) A afectat-o foarte mult, a ținut doliu după tata deși era un copil. Apoi a ținut toate posturile, le ținea pentru sufletul bunicului ei. Tata nu a plecat până când nu a văzut-o pe ea. Și-a luat la revedere de la mine, s-a uitat în ochii mei și mi-a zis: ‘Tati, te rog, o să fii bine. Nu o să pot să te ajut, dar o să fie bine’. Cred că a plecat cu bucurie în suflet pentru că a văzut-o pe Sara. Relațiile de iubire în familie sunt foarte importante, trebuie să le prețuim. (…) A fost o suferință în pandemie. (…) Tatăl meu nu dădea sfaturi. Tatăl meu îmi arăta lucruri, iar verticalitatea este cel mai important lucru pe care l-am învățat. El era coleric și l-am moștenit. Am învățat să fiu verticală, să fiu corectă. Am realizat foarte târziu că eu am moștenit treaba asta. Tata era ofițer, mama profesor de matematică. Totuși, bunicul meu din partea tatălui a fost un croitor foarte apreciat. Mi-am dat seama recent că eu de aici am treaba asta. Tata mereu a fost un bărbat bine îmbrăcat, avea o prestanță, o atitudine. Stilul nu vine doar din ce pui pe tine, ci din atitudine.„, a continuat Adina Buzatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: