Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, ar fi rămas fără loc de muncă. Detaliile care dau de bănuit

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, ar fi rămas fără loc de muncă. Detaliile care dau de bănuit

Partenerul de viață al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, nu ar mai avea un loc de muncă. Acesta a fost scos de pe lista firmei unde lucra în ultimii patru ani.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, ar fi rămas fără loc de muncă. Detaliile care dau de bănuit

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, se află în impas. El nu mai apare, mai exact, pe lista brokerilor imobiliari ai agenției ReMax, unde a lucrat timp de patru ani. Ceea ce ar fi dus la această situație este lipsa randamentului necesar din partea lui, potrivit wowbiz.ro. Lipsa de productivitate a lui Alexandrov ar fi afectat agenția cu aproape 33.000 de lei.

În anul 2017, Adrian Alexandrov a achiziționat o franciză de la agenția ReMax, unde de ceva timp apărea doar ca ”team lider”și nu ca ”owner” așa cum se întâmplase la începutul carierei lui în domeniu. Concret, faptul care i-a dăunat a fost intermedierea unei vile de 3,2 milioane de euro în cartierul Primăverii și a uneia în Floreasca, de 2,8 milioane euro, în anul 2020. Intermedierea nu a mers în direcția dorită și așa s-a ajuns la eșec.

”Am hotărât să îmi cresc implicarea pe cont propriu în afacerile imobiliare, aşa că am preluat franciza Re/Max, fiind total angajat şi încrezător în acest nou proiect. Piaţa imobiliară românească s-a dezvoltat tot mai puternic de la an la an după criza economică, acum construindu-se foarte mult şi tranzacţionându-se proprietăţi la preţuri foarte mari”, a declarat Alexandrov pentru profit.ro, în perioada când a început să lucreze pentru ReMax.

Adrian Alexandrov a lucrat și în Dubai

Adrian Alexandrov a lucrat, în trecut, timp de trei ani, în Dubai. Acolo, a fost Corporate Sales Representative la Burj International Real Estate. După cei trei ani petrecuți în Emirate, Adrian Alexandrov a fost, pe rând, manager de vânzări la o cunoscută sală de fitness și apoi account manager la un fond de investiții.

Cum s-a cunoscut Adrian Alexandrov cu Elena Udrea

Adrian Alexandrov are o relație solidă cu Elena Udrea, iar drept dovadă fetița pe care o au împreună. Se cunoștea de mai mult timp cu fosta politiciană, dar în 2016 au apărut sentimente de iubire.

„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu șiam nici măcar cum îl cheamă. Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016 – eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început -, am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, a declarat Elena Udrea, pentru revista VIVA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: