Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Cristea a vorbit despre cel mai jenant moment din viața lui. Aceasta este fotografia care l-a ruinat!

Adrian Cristea a vorbit despre cel mai jenant moment din viața lui. Aceasta este fotografia care l-a ruinat!

Adrian Cristea a vorbit despre cel mai jenant moment din viața lui. Aceasta este fotografia care l-a ruinat!

După mai bine de zece ani de la întâmplarea cu pricina, Adrian Cristea a avut tăria să vorbească deschis despre fotografia care la vremea respectivă l-a ruinat. Fotbalistul a spus că acesta a fost cel mai jenant moment din viața lui.

Toată povestea a început atunci când Adrian Cristea s-a pozat gol, intenționând să trimită acea poză iubitei lui de la vremea aceea, Bianca Drăgușanu. Din păcate pentru prinț, nu doar Bianca a văzut poza,ci și restul țării. După zece ani de la jenanta întâmplare Cristea a explicat cum a fost posibil acest lucru.

Adrian Cristea a povestit că s-a pozat gol și i-a trimis poza Biancăi Drăgușanu. De aici a început lanțul de necazuri pentru Cristea. Bianca a primit poza și a păstrat-o în calculator. Ea și-a dus calculatorul la un centru de reparații, iar de acolo fotografia a ajuns pe internet. Cei care ar fi trebuit să-i repare calculatorul iubitei de atunci a lui Cristea nu doar că au făcut publică poza cu prințul dezbrăcat, dar nici nu i-au mai înapoiat vreodată biancăi calculatorul.

Adrian Cristea a vorbit despre cel mai jenant moment din viața lui. Aceasta este fotografia care l-a ruinat!

Cristea a mai spus că atunci și-a dat seama de faptul că trebuie să fie foarte atent la oamenii din jurul lui. El a mai declarat că a realizat că nu poate avea încredere în nimeni, mai ales în astfel de circumstanțe.

‘Am trimis poza unei femei. Asta a fost singura chestie. Cu online-ul ăsta știi cum e. Din chestia asta am învățat să fiu mai atent, nu poți să ai încredere în nimeni. Atunci am trimis poza unei iubite. Ei îi trimiteam poza. Contează oamenii de lângă tine’, a declarat sportivul în cadrul emisiunii GSP LIVE.

La momentul întâmplării Bianca a explicat că fotografia a ajuns pe internet pentru că a picat în mâinile cui nu trebuia. În plus ea a mai declarat că fotografia nu este reală și că ar fi fost trucată de cei care au postat-o pe internet.

‘Păi, eu mi-am dus calculatorul la devirusat şi cel care l-a luat să-l repare nu mi l-a mai adus nici astăzi. Aşa au ajuns la Cancan. I-am zis că până vineri fac plângere penală împotriva lui dacă nu-mi recuperez fotografiile. La mine pe telefon se vedea doar bustul, iar de la brâu în jos era o umbră. Cei care au pus mâna pe poze au rezolvat problema asta în photoshop”, declara Bianca Drăgușanu la vremea respectivă.

Citește și: Iubita lui Victor Slav, mesaj dur pentru Bianca Drăgușanu

Loading...