Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Minune, confesiuni incredibile din căsnicie. „Eu sunt persoana care am ieșit într-o zi să duc gunoiul și m-am întors acasă după 13 ani”.

Adrian Minune, confesiuni incredibile din căsnicie. „Eu sunt persoana care am ieșit într-o zi să duc gunoiul și m-am întors acasă după 13 ani”.

Adrian Minune, confesiuni incredibile din căsnicie

Adrian Minune și soția sa, Cati Simionescu, sunt considerați unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cu o familie frumoasă și numeroase realizări, cei doi sunt mândri de ceea ce au construit împreună.

Totuși, puțini cunosc faptul că și acest cuplu aparent perfect a avut de înfruntat momente dificile. Recent, în cadrul unui interviu pentru podcastul lui Bursucu, Adrian Minune a dezvăluit aspecte mai puțin cunoscute despre relația sa cu Cati Simionescu.

Adrian Minune, confesiuni picante despre căsnicie

În timpul interviului, Adrian Minune a fost extrem de deschis și a împărtășit că în căsnicia sa au existat momente când a fost nevoit să plece de acasă pentru a se calma. Aceste pauze au fost necesare pentru a evita conflictele și pentru a permite fiecărui partener să reflecteze asupra relației. Însă, în ciuda acestor dificultăți, divorțul nu a fost niciodată o opțiune pentru ei.

Una dintre cele mai surprinzătoare dezvăluiri a fost aceea că Adrian Minune și Cati Simionescu au fost separați timp de 13 ani. Chiar și așa, niciunul dintre ei nu a considerat că ar trebui să divorțeze. Această perioadă de separare nu a fost o despărțire în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă o distanțare necesară pentru a înțelege mai bine nevoile și dorințele fiecăruia.

Bursucu:Te-a luat vreodată nebunia să pleci de acasă?

Adrian Minune: Da, au fost momente când n-am mai suportat și a trebuit să plec undeva să stau 4 zile, 5 zile singur.

Bursucu: Nu, nebunia la modul „Gata, vreau să divorțez”.

Adrian Minune: Nu, astea sunt de oameni nebuni.

Bursucu: N-ai avut niciodată asta?

Adrian Minune: Păi cum să divorțez dacă eu oricum fac ce vreau? Ce să fac mai mult decât ”Cati, vezi că am plecat la treabă”? Mă duc la treabă, vin acasă.

Bursucu: Tot tu ai declarat: „Eu sunt persoana care am ieșit într-o zi să duc gunoiul și m-am întors acasă după 3 ani”.

Adrian Minune: După 13 ani. Da, și ea m-a tot așteptat: „Bă, nu mai vine ăsta cu gunoiul”, au fost declarațiile făcute de Adrian Minune în podcastul lui Bursucu.

Adrian Minune a suferit o operație de micșorare a stomacului

Cu câteva luni înainte de a împlini 50 de ani, Adrian Minune a decis să facă o schimbare majoră în viața sa, optând pentru o operație de micșorare a stomacului. Aceasta decizie a fost motivată de dorința de a-și îmbunătăți starea de sănătate și de a se simți mai bine fizic.

„M-am operat, mă simt foarte bine. Domnul profesor mi-a lăsat scris pe ceva că voi slăbi între 15 și 17 kilograme, cu marjă de eroare de un kilogram. Mă simt foarte bine, am slăbit patru kilograme. Mie mi-a fost frică că o să am cumva probleme cu vocea dacă o să mă operez.

Dar dacă știam că o să mă simt așa plin de energie, diafragma mea s-a mărit, ficatul meu e relaxat, nu mai strânge organele, inima, aveam multă grăsime în cord”, a mai declarat Adrian Minune.

Sprijinul familiei a fost crucial pentru Adrian Minune

Soția sa și copiii lor au fost alături de el în fiecare pas al drumului, oferindu-i sprijin emoțional și încurajându-l să continue să lupte pentru sănătatea sa.

Adrian Minune a explicat că, în ciuda personalității sale puternice și independente, a găsit mereu un mod de a se întoarce acasă și de a-și relua rolul în familie. Acest echilibru între viața profesională și cea personală a fost esențial pentru menținerea relației lor.

Povestea de viață a lui Adrian Minune și a soției sale, Cati Simionescu, este una plină de provocări și triumfuri. Deși au avut parte de momente dificile, determinarea lor de a rămâne împreună și de a-și susține familia a fost întotdeauna puternică.

În ciuda separării temporare și a problemelor de sănătate, cei doi au reușit să își reconstruiască relația și să se bucure de succesul și fericirea pe care le-au realizat împreună. Povestea lor este un exemplu de iubire adevărată și dedicare, demonstrând că, indiferent de obstacole, dragostea și respectul pot învinge orice dificultate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: