Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune, surprins când mergea cu autobuzul! Filmulețul care a devenit rapid viral

Adrian Minune, surprins când mergea cu autobuzul! Filmulețul care a devenit rapid viral

Adrian Minune, surprins când mergea cu autobuzul! Filmulețul care a devenit rapid viral

Adrian Minune, cunoscutul interpret de manele, a fost surprins recent într-o ipostază neașteptată călătorind cu autobuzul. Filmulețul care îl prezintă pe celebrul artist în mijlocul pasagerilor a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, stârnind curiozitatea și admirația fanilor săi. Iată detaliile! 

Adrian Minune, surprins când mergea cu autobuzul

Aranjat și elegant, Adrian Minune a atras atenția oamenilor de rând atunci când a ales să se urce în autobuz în locul unei mașini. Cu o cămașă albă, un sacou bleumarin și niște pantaloni negri de costum, artistul părea la fel de distins în mijlocul mulțimii ca și pe scenă. Însă, ceea ce a surprins pe toată lumea a fost gestul său aparent modest, de a opta pentru transportul în comun în locul luxului unei mașini personale.

Filmulețul care a devenit rapid viral

În filmulețul care a devenit viral, se poate vedea cum unul dintre pasageri îl recunoaște pe Adrian Minune și încearcă să îi atragă atenția, exprimându-și dorința de a face o poză sau de a primi un autograf. Cu toate acestea, artistul, aparent obosit, este lăsat în pace și își găsește un loc în autobuz pentru a călători în liniște.

„Am vrut să fac și eu o poză cu Adrian Minune și era foarte obosit, am vrut să-l las în liniște.

S-a dus și a luat un loc. Adrian, ești dator cu o poză!” spune unul din pasagerii care l-a și filmat pe artist.

Această apariție neașteptată a lui Adrian Minune în mijlocul pasagerilor de autobuz a stârnit dezbateri și comentarii în mediul online. Mulți au lăudat gestul său modest și apreciat prezența sa în mijlocul oamenilor obișnuiți.

@ionutbobeica12 Adrian esti dator cu o poza😂 #adrianminune #fyp #viral ♬ sunet original – Madalin Ionut 🦅🗻

Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica cea mică este însărcinată

Adrian Minune va deveni bunic! Interpretul de manele se declară fericit de noile vești! Adriana Simionescu, fiica cea mică de doar 19 ani, va deveni mămică.  Iată că îndrăgitul interpret așteaptă cu nerăbdare ca familia lui să fie mai numeroasă și consideră că îmbogățește, deoarece nepoții sunt un adevărat dar de la Dumnezeu!

Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat manelistul la Xtra Night Show!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: