Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Mititelu încă o lovitură! FC U Craiova a rămas fără siglă și nume

Adrian Mititelu încă o lovitură! FC U Craiova a rămas fără siglă și nume

FC U Craiova, sigla si palmares, Adrian Mititelu,

Adrian Mititelu este lovit din toate părțile. După ce a fost încarcerat și a mai primit o condamnare, acum echipa sa FC U Craiova a rămas fără siglă și nume.

Decizia este mai veche. A fost dată de Curtea de Apel București pe 10 decembrie 2020, dar abia acum a fost făcută publică. Prin această decizie, FC U Craiova 1948, echipa de pe primul loc din Liga 2 nu mai poate folosi sigla actuală și nici numele.

”Obligă pârâta la încetarea oricărei activități de folosire, comercializare, distribuire, promovare și orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv mediul online și prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor și serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, inclusiv prin asocierea la această denumire a altor litere sau cifre”, se arată în Decizia Civilă nr 1129A.

Unde este palmaresul echipei Universitatea Craiova

Există o discuție întreagă legată și de palmaresul echipei. Universitatea Craiova, echipa din Liga I, are doar un trofeu, o Cupă a României, câștigată în 2018. Asta după ce Curtea de Apel Timișoara a anunțat în august 2018 că Universitatea Craiova nu deține palmaresul de dinainte de 1991! Culmea, nici FC U Craiova 1948 nu deține palmaresul fostei echipe. Aceasta a fost înființată în 2017. Scandalul a început în 2011, când FRF a dezafiliat-o pe FC Universitatea Craiova, patronată în acel moment de Adrian Mititelu. Acea echipă avea 4 titluri de campioană şi cele 6 Cupe ale României. Trei ani mai târziu, formația din Bănie a intrat în faliment.

Adrian Mititelu condamnat definitiv

Adrian Mititelu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, dar și plata unei amenzi de aproximativ 3,7 milioane de euro. Inițial fusese condamnat la 3 ani de închisoare, apoi a primit o altă sentință de 5 ani, și potrivit legii o va executa pe cea mai mare. În ultimul dosar, Mititelu a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Ciudat este alt lucru. În acel dosar toate persoanele care erau inculpate au fost achitate.

”Tribunalul condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedepsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a și lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcții elective publice.
Prin sentința penală nr.82/13.02.2019 pronunțată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 5997/63/2016 definitivă prin decizia penală nr.1364/5.11.2020 pronunțată de Curtea de Apel Craiova, inculpatul Mititelu Adrian Marin urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 5 (cinci) ani închisoare.”, se arată în motivarea Tribunalului Dolj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: