Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Mutu, noul antrenor al naționalei U21! Ce obiectiv are „Briliantul”

Adrian Mutu, noul antrenor al naționalei U21! Ce obiectiv are „Briliantul”

Adrian Mutu, noul antrenor al naționalei U21

Adrian Mutu, noul antrenor al naționalei U21. Fostul international l-a înlocuit pe Mirel Rădoi, după ce acesta a preluat naționala României.

FRF a decis că, Adrian Mutu va fi noul antrenor al echipei U21. Fostul internațional a fost prima obțiune pentru acest post. Pe listă s-au mai aflat Florin Bratu și Costel Enache. Mutu are ca obiectiv calificarea la Euro 2021 și va fi prezentat săptămâna următoare, scrie GSP.ro. Naționala U21 este în aceeași grupă cu Ucraina, Finlanda, Danemarca, Irlanda de Nord și Malta. În acest moment românii sunt pe locul doi în grupă, la cinci puncte de Danemarca.

Adrian Mutu a antrenat în Emirate

Adrian Mutu a antrenat în Emirate, la Al Wahda, echipa de rezerve. Tehnicianul de 40 de ani a avut rezultate bune: 21 de victorii în 31 de partide. Adrian Mutu a mai stat și pe banca celor de la FC Voluntari, 11 etape. Nu a avut însă rezultate notabile în Liga 1. Ca jucător, Mutu a avut o carieră demnă de invidiat. În 1996 a ajuns la echipa mare la FC Argeș. Urmează Dinamo, iar în 1999 ajunge la Inter. Au urmat Verona și Parma. În 2003 se transferă la Chelsea pentru 25 de milioane de euro. Pleacă un an mai tărziu din Anglia, după un scandal uriaș. S-a întors în Italia la Juventus. Un an mai tărziu se transferă la Fiorentina unde va rămâne 5 ani. A mai jucat la Cesena, Ajaccio, ASA Tg Mureș sau Petrolul Ploiești. În 2016, Adrian Mutu decide să se retragă. Mutu a jucat pentru România 71 de meciuri și a marcat 35 goluri.

Citește și: A fost haos pe străzile din Paris! Suporterii turci s-au bătut cu poliția

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: