Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Năstase l-a dat de gol pe Ion Iliescu! Ce i-a refuzat Nadiei Comăneci

Adrian Năstase l-a dat de gol pe Ion Iliescu! Ce i-a refuzat Nadiei Comăneci

Adrian Năstase l-a dat de gol pe fostul președinte al țării, Ion Iliescu. Adrian Năstase a făcut o mărturisire interesantă în cadrul emisiunii, ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Are legătura cu nunta Nadiei Comăneci.

Adrian Năstase l-a dat de gol pe Ion Iliescu

Adrian Năstase l-a dat de gol pe fostul șef al statului, Ion Iliescu. În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul premier al României a făcut o mărturisire interesantă despre nunta Nadiei Comăneci, unde el și soția sa, Dana Năstase, au fost nași de cununie, informează capital.ro

Mai exact, Adrian Năstase a fost rugat de moderatoarea emisiunii să spună cum a cunoscut-o pe marea gimnastă a României, Nadia Comăneci. Atunci a făcut precizarea că ea și-a dorit ca Ion Iliescu să-i fie naș de cununie, însă, acesta a refuzat-o.

“Lucrurile s-au petrecut în felul următor. Cred că Nadia ar fi vrut ca Ion iliescu să fie naș. Cred că noi am fost the second best. Iliescu, evident, nu a vrut lucrul ăsta. Cred că Nadia voia într-un fel să facă un fel de reconciliere cu zona politică de aici, după plecarea ei. Eu m-am bucurat pentru că o admiram, soția mea la fel”, a povestit Adrian Năstase recent, invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

De altfel, într-un interviu din urmă cu mai mulți ani, Nadia Comăneci a precizat tocmai acest lucru, ea și soțul ei au insistat ca Ion Iliescu, pe atunci președintele României, să le fie naș de cununie.

”Am încercat să-l rugăm pe președintele de atunci Ion Iliescu să ne ajute la această ceremonie de căsătorie. Eu am insistat să facem nunta aici, am spus că asta este țara mea și nu pot să nu fac aici o nuntă, fiindcă poporul ar crede că am trădat această țară făcând nunta acolo. Am încercat să-l convingem inițial pe Ion Iliescu să ne cunune, dar nu era căsătorit la biserică și atunci nu se putea. Ilie Năstase mi-a dat ideea cu Adrian Năstase”, a declarat Nadia Comaneci intr-un interviu.

La nunta Nadiei Comăneci au participat 700 de invitați. Ceremonia religioasă a avut loc la mănăstirea Cașin, din Capital, iar petrecerea la Palatul Snagov. Printre cei 700 de invitați au fost și 80 de cupluri din Statele Unite ale Americii.

Adrian Năstase, despre mătușa Tamara

Mătușa Tamara a devenit celebră în cariera politică a lui Adrian Năstase. Femeia nu mai este acum în viață, însă, se spune că atunci când trăia a  cumpărat mai multe terenuri, imobile și obiecte de artă pe care i le-a lăsat moștenire nepoatei sale, Dana Năstase. Drept urmare, mătușa Tamara, o fostă profesoară de 90 de ani, a devenit și numele unui dosar al lui Adrian Năstase. Tot în emisiunea ”40 de întrebări”, Adrian Năstase a dat cărțile pe față despre cine este, de fapt, mătușa Tamara.

”Mătușa Tamara pe care foarte mulți o invocă și eu nu am ce să le spun decât să meargă să se întâlnească cu ea cât mai curând, s-a născut la Tbilisi, într-o familie foarte bogată. Ea a plecat cu toată familia pe vremea sovieticilor, cu toate bijuteriile pentru că toată averea au pus-o în astfel de obiecte. Chiar dacă era profesoară, istoria ei este una destul de spectaculoasă. Ea s-a gândit să cumpere câteva parcele de teren, care nici măcar nu sunt senzaționale. Nu au fost afaceri extraordinare, dar era suculent subiectul. Noi am îngrijit-o până când s-a prăpădit, o femeie extraordinară, profesoară de o mare calitate. Da, era ruda soției mele”, a povestit Adrian Năstase despre mătușa Tamara.

Cine e adevărata mătușa Tamara? Adrian Năstase, dezvăluiri în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO - Stirile Kanal D

Foto: mătușa Tamara

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: