Redactia.ro
Home » Știri » Ion Iliescu și soția sa nu vor merge la vot. Motivul acestei decizii l-a explicat fosta Prima doamnă a României

Ion Iliescu și soția sa nu vor merge la vot. Motivul acestei decizii l-a explicat fosta Prima doamnă a României

Ce avere are Ion Iliescu. Cui îî rămâne totul? Fostul președinte nu are copii

Ion Iliescu și soția sa nu vor merge la vot. Încă din perioada alegerilor locale, multă lume s-a întrebat de ce fostul președintele al României, Ion Iliescu nu s-a prezentat la vot. La acel moment nimeni nu a înțeles decizia acestuia, dar acum, după Ion și Nina Iliescu nu s-au prezentat nici la alegerile parlamentare, s-a aflat adevăratul motiv. Cea care a vorbit despre acest lucru a fost chiar fosta Prima doamnă a țării.

Ion Iliescu și soția sa nu vor merge la vot. Motivul acestei decizii l-a explicat fosta Prima doamnă a României

Ion Iliescu nu va merge nici de acestă dată la vot. Dacă în urmă cu câțiva ani, fostul președinte al României își făcea apariția în secțiile de vot, acum, Iliescu abia mai poate fi văzut. Nici la alegerile locale, soții Iliescu nu s-au prezentat, și se pare că nici la alegerile parlamentare nu vor să meargă. Ei bine, cea care a spus motivul pentru care au luat această decizie a fost chiar Nina Iliescu, soția fostului președinte. Conform acesteia, Ion Iliescu nu se va prezenta la vot duminică, 6 decembrie, din cauza pandemiei de coronavirus care a ucis mii de români. De asemenea, tot din acest motiv, soții Iliescu nu au solicitat nici urna mobilă pentru a putea vota. Cei doi fac tot posibilul pentru a se proteja împotriva coronavirusului, având în vedere că au împlinit amândoi în luna martie a acestui an, vârsta de 90 de ani.

Potrivit Cancan.ro, soția lui Ion Iliescu a spus că starea de sănătate a acestuia este bună și că în această perioadă evită să iasă afară pentru a nu lua contact cu persoane, mai mult, acesta este speriat de faptul că șefa secției unde obișnuia să meargă a fost infectată cu coronavirus. ,,Suntem acasă, suntem în ordine. Vineri a și ieșit din casă de trei ori că a mers la stomatolog. Nu avem coronavirus, am făcut testul și nu avem. Nu am cerut urna mobila de data asta. Și după aia am constatat că șefa secției respective a avut coronavirus și de regulă șefa venea cu urna”, a spus Nina Iliescu.

Ion și Nina Iliescu s-au testat de coronavirus

Fosta Prima doamnă a României a spus că au făcut testul pentru COVID19 pentru a afla dacă au contractat virusul SARS-CoV2, iar rezultatul au fost ambele negative. „Și am zis să ne învățăm minte, nu mai cerem. În general nu am ieșit, nu am ieșit, dar am avut… avem și un ajutor în gospodărie. De 4 ori pe săptămână, o zi pe săptămână facem curățenie generală cu ajutorul unei firme care trimite 2 doamne, nici ele nu au, nici noi nu avem . Băieții de la SPP întotdeauna intră cu mască și se dezinfectează pe mâini”, a declarat Nina Iliescu.

Ion Iliescu a refuzat pentru a treia oară să voteze și nu solicită nici urnă mobilă, fiind absent și în 2019, la alegerile europarlamentare, când a declarat că nu va merge la vot pentru că are doar o singură secție deschisă în zona în care locuiește. Fostul cuplu prezidențial nu au copii împreună, dar au adoptat un băiat, în urma cu cațiva ani, cu care au o legatură specială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini