Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Sînă, ținta unei fraude financiare neașteptate. Artistul a pierdut o sumă colosală

Adrian Sînă, ținta unei fraude financiare neașteptate. Artistul a pierdut o sumă colosală

Adrian Sînă a devenit ținta unei fraude financiare neașteptate, pierzând o sumă colosală de bani într-un mod ingenios și subtil. Artistul, cunoscut pentru hiturile sale și prezența sa pe scenele din întreaga lume, a fost recent lovit de o situație neplăcută ce a lăsat un gust amar în privința securității financiare. Iată detaliile!

Adrian Sînă, ținta unei fraude financiare neașteptate

Adrian Sînă și-a împărtășit povestea cu fanii săi, dorind să-i avertizeze și să împărtășească învățămintele amare pe care le-a dobândit în urma acestei experiențe neplăcute.

Descoperirea furtului a fost un proces gradual pentru Sînă. Nu și-a dat seama imediat că banii îi dispar, ci a trecut un timp până când a constatat că suma lipsa. Se pare că mai multe firme din Statele Unite ale Americii au retras acești bani din contul său, fără consimțământul artistului. O situație care a ridicat semne de întrebare și a deschis o cutie a Pandorei a neajunsurilor financiare.

Artistul a pierdut o sumă colosală

Intrigat și frustrat, Adrian Sînă s-a adresat imediat băncii emitente a cardului în speranța că poate recupera banii. Cu toate acestea, și-a dat seama cu dezamăgire că nici măcar instituția financiară nu a putut să îl ajute în recuperarea sumei pierdute. Astfel, s-a trezit cu un cont mai gol cu 1.270 de dolari și o lipsă de soluții pentru a-și recupera pierderile.

Povestea continuă cu detalii despre modul în care frauda s-a desfășurat. Banii nu au fost retrași într-o singură tranzacție, ci prin mai multe operațiuni, dintre care unele au avut succes, iar altele au fost refuzate. Faptul că tranzacțiile nu au necesitat autentificare suplimentară prin 3D Secure a fost un aspect care l-a uimit pe artist.

Sînă a împărtășit întreaga experiență pe rețelele de socializare, cerând sfaturi și sprijin din partea fanilor săi. Mesajul său pe aplicația Threads a fost un apel la solidaritate și, în același timp, o mărturisire a neputinței sale în fața sistemului financiar.

„Tocmai am fost prădat de vreo 1.250 usd de pe card, în 7 tranzacții – 5 reușite, două refuzate. Companiile par din USA. Ciudat că aceste tranzacții n-au avut nevoie de 3DS. Ați avut experiențe similare? Ce mă sfătuiți… doamna din call center nu prea m-a ajutat… Până m-am prins eu ce se întâmplă și am blocat cardul au reușit aceste tranzacții”, a scris artistul pe noua aplicație Threads.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: