Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Teleșpan, mărturisiri sincere despre Ana Morodan. Ce crede, de fapt, despre faptele prietenei sale: „Oamenii să nu se urce beți la volan”

Adrian Teleșpan, mărturisiri sincere despre Ana Morodan. Ce crede, de fapt, despre faptele prietenei sale: „Oamenii să nu se urce beți la volan”

Adrian Teleșpan, mărturisiri sincere despre Ana Morodan. Ce crede, de fapt, despre faptele prietenei sale: "Oamenii să nu se urce beți la volan"

Adrian Teleșpan, bunul prieten al Anei Morodan, a vorbit și el despre subiectul sensibil, care circulă peste tot în ultima vreme. Scandalul în care este implicat celebra creatoare de conținut a fost comentat de o mulțime de personalități, iar acum a venit și momentul celui care i-a fost alături 15 ani să își spună părerea.

Adrian Teleșpan, părere sinceră despre Ana Morodan

Adrian Teleșpan și Ana Morodan au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi au fost văzuți împreună la multe evenimente publice, au participat chiar și la emisiuni și păreau de nedespărțit. Colaborau bine și se potriveau, dar de ceva timp au rupt legăturile. După Asia Express, relația lor s-a răcit și au decis că e mai bine să rămână lucrurile așa.

Totuși, nu s-au certat și vorbesc atunci când au ocazia, așa cum spune Adrian. Celebrul scenarist și scriitor a vorbit despre scandalul în care este implicată fosta sa parteneră. Acesta a refuzat să comenteze prea mult cele întâmplate, din respect pentru toți anii în care au fost apropiați și s-au sprijinit în cele mai grele momente.

Vedeta a mărturisit că are o părere prea bună despre Morodanca, iar evenimentele recente nu îl pot face să și-o schimbe, pentru că a ajuns să o cunoască îndeaproape și știe că este un om prea bun, care nu merită să fie judecat doar din atât.

„Ana este un om minunat. E o persoană care ca noi toți are probleme și fiecare încearcă să și le rezolve cum poate. Dar părerea mea despre ea rămâne la fel de bună. Ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână nu mi-o schimbă cu nimic.

Dar mi se pare de bun simț să nu comentez, având în vedere și că noi vorbim mai puțin în ultima vreme. Nu știu ce s-a mai întâmplat în viața ei, prin ce fel de evenimente a mai trecut, ce fel de experiențe a mai avut”, a mărturisit Adrian Teleșpan pentru cancan.ro.

Teleșpan condamnă, indirect, faptele Anei

Deși a refuzat să facă prea multe declarații și să critice faptele fostei sale prietene, acesta a condamnat, indirect, ceea ce a făcut aceasta. Mai exact, a precizat că oamenii ar trebui să fie mai conștienți de pericolul la care se expun atât pe ei, cât și pe cei din jur atunci când se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Totuși, crede că orice om merită să fie iertat, mai ales dacă va învăța din greșelile sale. Înțelege, însă, prin ce trece Ana, pe motiv că ar fi avut multe probleme.

„Mi-aș dori ca oamenii să fie mai conștienți și să nu se urce beți la volan. E tot ce aleg să comentez pe marginea acestui subiect. Știu pe propria mea piele că nu am învățat când am fost certat, când mi s-a spus că ar fi mai bine să faci ceva anume.

Dar am învățat din propriile greșeli. Cu siguranță, nu cred că un om care greșește trebuie certat. Prin urmare, ceea ce s-a întâmplat cu Ana în ultima vreme, mi-e ușor să înțeleg situația.”, a mai spus Teleșpan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: