Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan s-a iubit în secret cu o celebritate. Puțini au știut de relația lor, deși a durat trei ani: „Băiatul ăla mă cunoaște foarte bine!”

Ana Morodan s-a iubit în secret cu o celebritate. Puțini au știut de relația lor, deși a durat trei ani: „Băiatul ăla mă cunoaște foarte bine!”

Ana Morodan s-a iubit în secret cu o celebritate. Puțini au știut de relația lor, deși a durat trei ani: "Băiatul ăla mă cunoaște foarte bine!"

Ana Morodan este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Celebra creatoare de conținut a fost mereu iubită de public, dar acum a intrat cu adevărat în atenția tuturor, după ce a fost implicată în scandalul de amploare legat de consumul de alcool și substanțe interzise la volan. Un alt subiect interesant este viața ei amoroasă, despre care se cunosc prea puține detalii.

Ana Morodan s-a iubit cu un artist celebru

Ana Morodan este implicată în prezent într-un scandal de zile mari, după ce a fost prinsă sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive în timp ce se afla la volan. A fost mereu o persoană rezervată și și-a ținut viața personală departe de ochii lumii, dar de data aceasta a dat-o în bară.

Mereu a fost atentă, însă, când a venit vorba despre relațiile sentimentale. Nu se cunosc prea multe detalii despre bărbații din viața ei, dar despre unul a dat chiar ea veste. S-au iubit timp de trei ani, dar foarte puțini au știut de ei. Morodan a mărturisit că a avut parte de o poveste de iubire frumoasă alături de Killa Fonic, unul dintre persoanele care o cunosc cel mai bine și știu cum este ea cu adevărat.

Se zvonea, la un moment dat, că influencerița vrea să se căsătorească, dar ea a explicat că nu are de gând să facă acest pas niciodată.

„Să nu uitați că am avut o relație cu Killa Fonic. De 3 ani de zile, dacă nu am zis-o, fix acum mi-a venit. Băiatul ăla mă cunoaște foarte bine, știe că nu aș fi zis niciodată chestia asta. Să te gândești tu de ce am vrut să se știe fix acum.

Nu o să mă căsătoresc niciodată. Nu cred în asta. Nu am chef să mă mărit. Dacă divorțează Harry de Meghan să mă anunți, o să mă mărit”, a mărturisit vedeta pentru Pro TV.

Killa Fonic, despre relația cu Morodan

Killa Fonic a recunoscut că s-a iubit cu Ana Morodan și chiar a lăsat impresia că a avut parte de o experiență plăcută alături de creatoarea de conținut. Rapperul a mărturisit că are o impresie foarte bună despre fosta lui iubită, dar a spus clar că nu a cerut-o în căsătorie niciodată și totul a fost doar o glumă.

O consideră o femeie foarte inteligentă, care poate obține tot ce își dorește de la viață.

„Eu nu am cerut-o niciodată în căsătorie pe Ana Morodan. Absolut niciodată. A fost o glumă. Este o tipă foarte mișto, foarte funny și dacă România ar avea simțul umorului mai ascuțit ar fi râs la acea remarcă și atât.

Știe caterincă la un alt nivel și e foarte inteligentă. Poate să facă ce personaj vrea ea!”, a spus fostul iubit al Anei Morodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: