Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta cu logodnicul ei: „Avem alte planuri”

Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta cu logodnicul ei: „Avem alte planuri”

Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta cu logodnicul său. Iată motivul! 

Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta cu logodnicul ei

Adriana Bahmuțeanu susține că a luat această decizie, deoarece atât ea cât și logodnicul ei au alte planuri pentru perioada următoare a vieții lor de cuplu: 

„Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea! (…) O să se întoarcă (n.r în SUA), probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo, treburi administrative. (…) Nu ne-am planificat nunta. Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”, a mărturisit Adriana Bahumuțeanu, pentru Antena Stars.

Adriana Bahumuțeanu, despre posibilitatea de a avea un copil alături de logodnic

Adriana Bahmuțeanu susține că ea și partenerul ei au curaj să facă un copil, dacă îi va ajuta Dumnezeu: 

„Și atunci am zis: „Hai să mai așteptăm ca nu este musai acum, să facem petrecerea de nuntă, o să o facem, când vrea Dumnezeu!” Avem alte planuri. Dacă dă Dumnezeu și un copil, da! Eu am curajul să mai fac un copil și el, la fel”, a adăugat vedeta.

Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu

Adrian Ghilă, cel care le-a devenit naș de logodnă și urmează să le fie și la cununie, Adrianei Bahmuțeanu și lui George Steven. Acesta are „afaceri de succes în domeniul imobiliarelor, spălătoriilor de mașini, rulotelor, dar și al altor activități care îi pot aduce venituri. Milionarul este vecin cu mai multe vedete de la Hollywood și locuiește în casa cumpărată de la actorul Will Smith”, potrivit Fanatik.

Nașul Adrianei Bahmuțeanu s-a născut în cartierul Drumul Taberei din București. Acesta a acumulat o avere de aproape 65 de milioane de dolari, fiind vorba nu despre bani lichizi, ci despre investiții, imobiliare și alte afaceri, potrivit topului Forbes. Bărbatul dezvoltă și în Capitală un proiect imobiliar, având totodată și un magazin cu băuturi și țigări de lux. Adrian Ghilă este căsătorit și i s-a născut a treia fetiță, de curând.

„Am strâns primul milion din imobiliare și dintr-o companie de construcții pe care am înființat-o în SUA. Dar acei bani s-au întors în investiții” a povestit el, conform VIVA.

Adriana Bahmuțeanu: Avem o relație foarte bună

„Am ținut logodna la secret, mai bine așa. A fost mai bine așa… O să facem și nuntă, dar nu se poate pe repede înainte. Cu Adrian Ghilă, nașul meu, mă știu de ceva vreme, avem o relație foarte bună. El e tot american din România, s-a făcut o gașcă, ce să zic?

Și el s-a luat cu nevasta lui pe repede înainte, ca noi, i-a plăcut cum am făcut-o și noi…. Am fost și la medic, totul este în perfectă ordine. Trebuie acum doar procesul tehnologic și vine și copilul”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru sursa citată anterior, potrivit VIVA. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: