Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Bahmuțeanu, devastată după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Controversă uriașă: “Să vedem dacă i-a greșit doza”

Adriana Bahmuțeanu, devastată după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Controversă uriașă: “Să vedem dacă i-a greșit doza”

Una dintre cele mai apropiate prietene de ale lui Petrică Mîțu Stoian, Adriana Bahmuțeanu a lansat o ipoteză șocantă care se leagă de moartea îndrăgitului artist de muzică de populară.

Adriana Bahmuțeanu a devenit o apropiată de-a lui Petrică Mîțu Stoian încă de când artistul se afla la cârma postului de televiziune Etno TV. Vedeta TV chiar i-a organizat îndrăgitului artist de muzică populară primul concert la Sala Palatului din București.

Adriana Bahmuțeanu, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: “Să vedem dacă i-a greșit doza”

Așa se face că vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit a devastat-o. Vedeta TV a mărturisit că de curând vorbise cu îndrăgitul interpret.

”Știam că Petrică are unele probleme de sănătate și că suferă cu inima dar nu știam că are fibrilații atriale. Acum câteva săptămâni chiar am realizat un interviu cu el, cred că este și ultimul, și-mi spunea că este cam supărat și așteaptă să treacă toată povestea sta cu COVID-ul.

Eu știu că el a avut niște simptome destul de nasoale și că se trata post-COVID la o clinică privată”, declară Adriana Bahmuțeanu, potrivt WOWbiz.ro.

Adriana Bahmuțeanu a mai dezvăluit că nu este exclus ca moartea lui Petrică Mîțu Stoian să se fi produs în urma unei culpe medicale, având în vedere că au existat informații cum că artistul ar fi ajuns la spital cu supradoză de anticoagulante și septicemie.

”Din câte știu, Petrică a fost mutat de la o clinică privată la spital pentru că scuipa sânge și avea o supradoză de anti-coagulante prescrise pentru fibrilații în tratamentul post-COVID. Dar, fiind internat, tratamentul nu și-l administra singur, nu? În condițiile astea, nu putem exclude o culpă medicală sau chiar un malpraxis! Ar trebui să aflăm dacă nu cumva i s-a greșit doza de anticoagulant sau tratamentul, în general.

Vorbim de un om care a mers la o clinică să scape de problemele post-COVID și a murit brusc, el nemaifiind bolnav de COVID. Întrebarea e, de ce a murit Petrică Mîțu Stoian?”, a mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Niculina Stoican, acuzații grave: ”I-a agravat starea”

Acuzații grave vin și de la artista Niculina Stoican. Aceasta a declarat că tratamentul urmat de Petrică Mîțu Stoian i-ar fi agravat problemele de sănătate cu care deja se confrunta artistul.

”Fiind la spital spera până în ultima clipă că totul va fi bine. Avea probleme cu inima și acest tratament se pare că i-a declanșat ceva sau i-a agravat probleme cu inima pe care le avea. Nu știu din ce motive s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Avea și probleme cu coagularea sângelui”, a explicat Niculina Stoican, pentru WOWbiz.ro.

Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani

Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani în cursul zilei de sâmbătă, după ce fusese internat la secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița.

Artistul se confrunta cu o bronhpneumonie post-COVID cu stare septică. Director medical al SJU Reșița, Cosmin Librimir, a dezvăluit pentru Reper24 că acesta tușea cu sânge, fiind supradozat cu anticoagulante.

„Petrică Mâțu Stoian este un pacient post covid; după covid există un sindrom long covid, așa se numește, în care pacienții suferă diferite afecțiuni destul de severe, în principiu pe hipercoagulabilitatea dată de acest virus. Poate să facă de la accidente vasculare cerebrale, infarct, ischemie de membre, pe lângă ce se știu de ceața creierului și alte lucruri.

Pacientul avea fibrilație atrială, adică inima îi bătea neregulat dar cu un ritm ridicat. Are și insuficiență de valvă mitrală și erau toate motivele sa facă cheaguri, din cauza bolii fără covid. Lua tratament anticoagulant, dar din cauza faptului că a făcut o bronho-pneumonie post Covid a intrat în stare septică și atunci totul se dereglează destul de aspru.

La clinica privată unde era internat a observat că scuipă sânge, a chemat ambulanța și a fost adus la UPU Reșița. Pentru că avea saturație de oxigen mică s-a încercat să i se pună mască dar pentru că nu a suportat-o a fost transferat pe secția de ATI și a fost intubat”, a explicat medicul cu câteva ore înainte ca artistul să moară.

Potrivit ultimelor informații, interpretul a murit după ce speticemia s-a generalizat și starea lui Petrică Mîțu Stoian a devenit critică. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: