Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu este din nou singură! Ce s-a întâmplat între ea și iubitul grec

Adriana Bahmuțeanu este din nou singură! Ce s-a întâmplat între ea și iubitul grec

GALERIE FOTO (3)

Adriana Bahmuțeanu este din nou singură, asta după ce a anunțat că ea și iubitul ei grec, Nikos Papadopoulos s-au despărțit. Cei doi se cunoșteau de trei ani!

Adriana Bahmuțeanu este din nou singură! Ce s-a întâmplat între ea și iubitul grec

Adriana Bahmuțeanu a dorit să-și țină viața persoanlă pentru ea după divorțul de Silviu Prigoană, însă nu a ținut foarte mult și s-a aflat cu cine avea aceasta o relație. Atunci, povestea de iubire dintre ea și grecul Nikos Papadopolus era la început și promitea multe. Nikos locuieşte de opt ani în România, iar de trei ani Adriana Bahmuţeanu îi manageria acestuia concertele din ţară.

”Ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun”, a declarat Bahmuțeanu cu ceva timp în urmă pentru click.ro.

Acum, după trei ani de relație, se pare că cei doi au decis să pună punct și să meargă fiecare pe drumul său. Deși toți credeau că aceștia vor ajunge în fața altarului, iată că lucrurile nu au stat deloc așa. Vedeta a făcut anunțul că nu mai formează un cuplu cu Nikos.

Adriana Bahmuțeanu este din nou singură! Ce s-a întâmplat între ea și iubitul grec

“Am hotărât să luăm o pauză. Deocamdată am decis să punem punct. Am rămas în relații bune, mai vorbim, dar doar atât. Nu a mers mai mult. În momentul când nu-ți convin niște lucruri, e mai bine să le spui. Eu nu cred în ciorba reîncălzită! E necesar măcar o dată pe an să vorbești cu partenerul, să vezi dacă mergi mai departe”, a spus aceasta, la Antena Stars.

Fosta soție a lui Prigoană nu a divulgat care ar fi motivul separării, în schimb a recunoscut că nu suportă să fie înșelată de partenerul ei.

”Mie îmi plac relațiile monogame. Sunt femei care tolerează să fie înșelate, eu nu suport așa ceva. Dar nu infidelitatea duce la divorț. După atâția ani te plictisești de ciorba de acasă și vrei o prăjitură. Relația noastră fiind una la distanță nici nu s-a consumat. S-a consumat însă acum în pandemie. În momentul când am văzut că nu s-a îndeplinit ce am discutat, am zis: «pa, la revedere!»”, a adăugat Adriana.

De ce nu s-a măritat Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec

În urmă cu ceva timp, Adriana Bahmuțeanu a vorbit și despre o posibilă căsătorie între ea și iubitul său grec. La momentul respectiv, deși ideea i-a surâs, aceasta a spus ”pas”. Motivul ar fi și unele metehne pe care grecul le are.

”Nu mă gândesc să mă mărit, suntem buni prieteni. Am ajuns la concluzia că am fost mult prea fraieră, prea tolerantă, am crezut că oamenii se schimbă. Adevărul e că nu se schimbă! Oamenii din iubiți devin dușmani, ai stat în același pat cu un om și vezi că la un moment dat devine dușmanul tău. Plus că mie îmi place în căldură, lui frigul. Eu am o problemă foarte mare acum cu partenerul meu, pentru că el doarme iarna cu geamul deschis. Cum să stau să îngheț lângă el în pat?”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

De asemenea, prezentatoarea TV este încă în proces cu fostul soț, Silviu Prigoană. Cei doi au divorţat definitiv în primăvara lui 2015 şi de atunci se ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus și Eduard, dar mai ales asupra programului de vizitare al celor doi minori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: