Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu se mărită Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec: ”Am fost mult prea fraieră”

De ce nu se mărită Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec: ”Am fost mult prea fraieră”

De ce nu se mărită Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec? Adriana Bahmuțeanu formează de trei ani un cuplu cu artistul grec, Nikos Papadapoulos. Nu s-au căsătorit, însă, până acum. Vedeta a dezvăluit și motivul din spatele acestui mister.

De ce nu se mărită Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec

De ce nu se mărită Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec. După ce s-au tot certat și împăcat cu fostul soț, Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu pare că și-a găsit liniștea în brațele cântărețului grec, Nikos Papadapoulos. Sunt de trei ani împreună, dar nu au făcut până acum pasul căsătoriei. Într-un interviu pentru Click.ro, fosta prezentatoare a dezvăluit și motivul.
Adriana Bahmuțeanu nu vrea să se căsătorească cu acesta, deoarece se înțeleg bine și fără să-și unească destinele.
”Nu mă gândesc să mă mărit, suntem buni prieteni. Am ajuns la concluzia că am fost mult prea fraieră, prea tolerantă, am crezut că oamenii se schimbă. Adevărul e că nu se schimbă! Oamenii din iubiți devin dușmani, ai stat în același pat cu un om și vezi că la un moment dat devine dușmanul tău. Plus că mie îmi place în căldură, lui frigul. Eu am o problemă foarte mare acum cu partenerul meu, pentru că el doarme iarna cu geamul deschis. Cum să stau să îngheț lângă el în pat?”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!.

Cum s-au cunoscut cei doi

Adriana Bahmuțeanu și Nikos s-au cunoscut la ziua de naștere a cântăreței Minodora. Nu a vrut să facă publică relația, deoarece avea atunci 50 de procese cu Silviu Prigoană, iar avocata i-a recomandat să fie mai discretă. Acest lucru l-a înțeles și artistul grec.

«Ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun», declara Bahmuțeanu cu ceva timp în urmă, pentru Click! De altfel, Nikos și-ar dori o căsătorie cu Adriana, doar că aceasta a tot amânat, fiind marcată de fosta căsnicie.

Care mai este relația Adrianei Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană

Adriana și Silviu Prigoană au divorțat în anul 2015, iar de atunci au tot avut procese și se pare că mai au. Cei doi au doi copii, Eduard și Maximus, care locuiesc cu tatăl lor, dar pot fi vizitați și de Adriana Bahmuțeanu. Adriana se simte deranjată de faptul că Silviu îi instigă pe cei mici asupra ei.

”Din 200 de procese cu Prigoană, că nici nu le mai știu numărul, mai am două, unul penal și unul civil, unul e pe domiciliu copii și altul are în vedere programul de vizitare al copiilor. Legile în România nu ajută însă copiii. Uite și cazul lui Mihai Albu. Dacă copilul ajunge sa stea la un părinte, acela îl alienează. Copilul crește cu traume. Când tu îi vorbești de rău pe celălalat părinte, copilul crește strâmb. Dacă el îi spune:« Mă-ta e o nenorocită!», copilul nu înțelege. Eu tot sper să se termine acest război”, a mai declarat vedeta pentru Click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: