Redactia.ro
Home » TV » Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, acuzații grave unul la adresa celuilalt, în direct. Ce și-au reproșat cei doi foști soți

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, acuzații grave unul la adresa celuilalt, în direct. Ce și-au reproșat cei doi foști soți

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt într-un scandal continuu. Invitați în platoul emisiunii ”Showbiz Report” de la Antena Stars, cei doi foști soți și-au adus acuzații grave în direct. Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă fizic, în timp ce Silviu Prigoană a fost prezent telefonic. Cei doi nu au mai ținut cont că sunt auziți de telespectatori.

 

Ce și-au reproșat Bahmuțeanu și Prigoană

Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a intrat din nou în atenția publică. Cei doi nu au terminat conflictul, nici la cinci ani de când s-au despărțit. În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Bahmuțeanu și Prigoană nu au mai ținut cont că erau în direct și și-au adresat injurii și acuzații grave. Cei doi foști soți au țipat unul la altul pentru a se acapara.

Adriana Bahmuțeanu i-a adus acuzații grave lui Silviu Prigoană. Bruneta l-a acuzat pe fostul soț că i-a cumpărat pe cei doi băieți pe care îi au împreună, cu bani și telefoane. Bahmu motivează că acesta este și motivul pentru care micuții trag la el. Vedeta l-a ironizat pe fostul soț și i-a recomandat chiar să își ia și pastilele pentru a se calma. Bahmu a povestit că s-a săturat de toate abuzurile prin care a trecut și că nu va mai tolera nimic începând de acum.

”Copiii caută la tine bani și computere, asta caută, că i-ai cumpărat și cu asta basta. Deci, dacă acest individ mai aduce acuzații nefondate, îi trimit notificare. De ce s-a supărat atât de tare? Calmați-l! Eu sunt persoană publică și dânsul este pensionar și vrea să mă denigreze în continuare, căci, cu asta se hrănește. Gata, am tolerat destul! Toată viața mea a fost o viață de lungi abuzuri! Ajunge! Sunt o ființă umană, nu am niciun dosar penal, nu am bătut niciun copil!”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, sătulă de acuzațiile fostului soț.

Silviu Prigoană a declarat că Adriana i-ar fi bătut pe copii și i-ar fi alungat din casă. Mai mult, Prigoană pare hotărât să uite de Bahmu.

”Copiii au venit bătuți de mama lor. Copiii mei au venit la mine, pentru că mama lor i-a alungat. Nu vorbesc cu nimeni. Nu am ce discuta. Pentru mine, ființa aia nu există, este moartă și îngropată! Nu e nimic macabru! Pentru mine nu există! Băgați publicitate, să-i dați pastile să se calmeze! ”, a spus, nervos, Silviu Prigoană.

Omul de afaceri i-a transmis fostei soții că a ajuns într-o situație nu tocmai bună, de când nu îi mai este soț.,,Ești tu persoană publică, vai mama ta! Ai fost persoană publică cât m-ai avut pe mine! De când nu mai sunt soțul tău, ești vai de mama ta!”, a adăugat fostul politician.

Adriana Bahmuțeanu nu a tăcut și a ripostat în fața fostului soț. Vedeta a precizat că acestaa rămas în trecut, atunci când prima lui soție a murit.

”Nu sunt moartă, ce să vezi! Sunt vie și aici pe canapea! Prima lui soție a murit și l-a lăsat cu doi copii și el se vede tot în filmul ăla, înțelegeți? Deci în capul lui e un film de acum 20 de ani! Cu o nevastă moartă și cu doi copii! Uite că eu nu sunt moartă! Sunt vie și nu mai tolerez abuzuri! Sunt vieee, ce să vezi?!”, a fost răspunsul, tranșant, al Adrianei Bahmuțeanu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: