Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Bahmuțeanu, gest șocant împotriva restricțiilor! Și-a dat foc la masca de protecție

Adriana Bahmuțeanu, gest șocant împotriva restricțiilor! Și-a dat foc la masca de protecție

GALERIE FOTO (2) Adriana Bahmuțeanu, gest șocant împotriva restricțiilor! Și-a dat foc la masca de protecție

Adriana Bahmuțeanu a șocat din nou prin apariția ei! Vedeta s-a filmat în timp ce a dat foc unei măști de protecție, în semn de proteste pentru restricțiile impuse de autorități. 

Adriana Bahmuțeanu, gest șocant împotriva restricțiilor

Adriana Bahmuțeanu este cunoscută pentru faptul că, de-a lungul timpului, a fost total împotriva măsurilor de protecție COVID-19, însă de data aceasta, controversata jurnalistă a făcut un gest total neașteptat prin care incită la proteste întreaga țară.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană s-a filmat, în aer liber, în timp ce făcea un gest demonstrativ, dând foc măștii de protecție, pentru ca oamenii să vadă ca aceasta nu ar fi deloc bună pentru sănătatea noastră, fiind confecționată din plastic. Mai mult, Adriana a menționat de nenumărate ori că măștile ”ne protejează precum chiloții la viol”.

”Vreau să vă arăt astăzi cum arde această mască compusă în totalitate din plastic. M-am gândit să-i dau foc ca să vedeți și dumneavoastră cum arde, să vedeți ce purtăm noi la gură de un an de zile. Uitați-vă cum arde această mască, ce are în ea, numai plastic ordinar. Cu plasticul ăsta ordinar suntem noi obligați să mergem pe stradă în fiecare zi, să intrăm în magazine cu acest plastic ordinar. Uitați-vă cum cad bucăți de plastic din această mască pe jos, este incredibil! Suntem obligați să purtăm nenorocirea asta la gură după ce că abia respirăm de poluare, suntem obligați să purtăm și plasticul ăsta nenorocit la gură”, a spus Adriana Bahmuțeanu în timp ce ardea masca de protecție.

Adriana Bahmuțeanu îndeamnă oamenii la protest

De asemenea, jurnalista Adriana Bahmuțeanu a îndemnat toți oamenii, prin video-ul realizat pe rețelele de socializare, să iasă în strada pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse de autorități.

Adriana Bahmuțeanu consideră că o soluție ar fi ca toți guvernanții să fie alături de popor și să protejeze cetățenii, nu să ia măsuri doar pentru a amenda oamenii.

”Vreau să vă rog pe toți, mâine, sâmbătă, la ora 15, să ieșiți la protest, doar așa scăpăm de acest plastic la gură. Doar așa vom reuși să-i convingem pe guvernanți că n-au luat până acum nicio măsură, că nu fac nimic ca să ne protejeze, n-au făcut locuri noi la ATI, nu fac altceva decât să dea amenzi și să ne înfricoșeze. Eu v-am mai zis, ne apără precum chiloții la viol. Masca asta nu este cea mai bună soluție. Soluția ar fi ca guvernanții să fie alături de popor, să ne protejeze și să facă ceva pentru noi, nu aceste măsuri pe care le iau ei, doar să ne amendeze, doar să ne omoare în spitale și în practică să nu facă nimic din ceea ce au promis. Ieșiți, oameni buni, peste tot, în orașele în care locuiți!”, este îndemnul Adrianei Bahmuțeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: