Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu, atacată de un bărbat într-o farmacie: ”Dacă mă omora cine plătea?”

Adriana Bahmuțeanu, atacată de un bărbat într-o farmacie: ”Dacă mă omora cine plătea?”

Adriana Bahmuțeanu a fost atacata de un barbat

După ceea ce i s-a întâmplat Mirelei Vaida, la Acces Direct, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că și ea a fost atacată de o persoană. Mai exact, de un bărbat, în urmă cu câțiva ani, într-o farmacie. Ce s-a întâmplat cu agresorul?

Adriana Bahmuțeanu, atacată de un bărbat într-o farmacie: ”Dacă mă omora cine plătea?”

Și Adriana Bahmuțeanu a fost victima agresiunii de către o persoană necunoscută. Vedeta a precizat că s-a întâmplat acum câțiva ani, într-o farmacie, unde un bărbat a atacat-o. Individul a fugit apoi, dar a fost prins de către doi pensionari. Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că s-a temut pentru viața ei, fiind o persoană publică, iar în privința agresorului ”nu s-a întâmplat nimic”, potrivit Spynews.

”Din păcate aceasta este situația în România (…) Sunt pericol public (…) Îmi pare extrem de rău pentru ce I s-a întâmplat Mirelei Vaida, dar gândiți-vă că ținta lor, ei se uită la televizor și își pun tagetul pe câte o vedetă TV sau pe câte un artist. Ținta lor sunt persoanele publice. Noi, persoanele publice, cum ne putem apăra?! (…) Și pe mine m-a atacat un nebun într-o farmacie, acum câțiva ani. Nu s-a întâmplat absolut nimic! A reușit să fugă, l-au imoblizat doi pensionari. Dacă mă omora sau îmi scotea un ochi plătea cineva?”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la ”ShowBlitz”.

Cum a fost atacată Mirela Vaida

Spusele Adrianei Bahmuțeanu vin ca urmare a ceea ce i s-a îtâmplat Mirelei Vaida, vineri seară, chiar în timp ce se filma Acces Direct. La câteva minute după ce a început emisiunea, o femeie goală a pătruns în platou și a aruncat către ea cu un bolonav. Totodată, îi cerea artistei să-i dea banii. Din fericire, Mirela Vaida s-a ferit la timp, încât să nu fie lovită. S-a deschis o anchetă în acest caz, deoarce nu se știe cum a intrat, mai exact, femeia în interiorul televiziunii. S-a aflat doar că a intrat pe ușa laterală, care nu era păzită, iar acolo mai obișnuiau angajații postului să iasă la țigară. La ușă, agresoarea avea lăsată o sacoșă cu hainele sale și alte câteva pietroaie. Se bănuiește că cineva a instruit-o pe atacatoare ce să facă.

Mirela Vaida a dezvăluit că de ceva timp o femeie care se dădea Magdalena Șerban, criminala de la metrou, îi tot trimitea mesaje de amenințare cu moartea, pe youtube și facebook. Magdalena Șerban este închisă, dar Mirela Vaida se teme că aceasta are acces la internet. S-a mai aflat că agresoarea este din Iași și că a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București. Acolo ar fi fost dusă,iar, și de către oamenii legii și medicii sosiți la fața locului, vineri seară.

”Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi.”, a declarat Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi, după incidentul cumplit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: