Redactia.ro
Home » TV » Adriana Bahmuțeanu sare la gâtul lui Cumpănașu: „Să vedem dacă…”

Adriana Bahmuțeanu sare la gâtul lui Cumpănașu: „Să vedem dacă…”

Anunțul lui Alexandru Cumpănașu că va candida la Președinția României a stârnit nenumărate controverse. Printre cei revoltați de decizia acestuia s-a numărat și Adriana Bahmuțeanu. Vedeta s-a arătat contrariată de decizie, mai ales că, în urmă cu puțin timp, negase zvonuri pe marginea acestui subiect.

Adriana Bahmuțeanu, reacție la adresa lui Cumpănașu

Vedeta TV n-a rămas impasibilă la anunțul bărbatului și i-a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, un mesaj. Ea menționează în discursul ei că nu crede că bărbatul are vreo legătură prea strânsă cu familia fetei și că se folosește de această tragedie.

„Cumpănașu se vrea președinte! Știrea asta i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, inclusiv pe mine, deși m-am tot întrebat cine va profita de pe urma tragediei de la Caracal. Sunt convinsa și ca dl Cumpănașu nu avea nici relații foarte apropiate cu varul sau(altfel ar fi scos în presa poze cu familia”). Nici ca a dat dovada de prea multa empatie cu victimele, după reacțiile sale televizate reci și vehemente dar ca tot tămbălăul are un scop”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe Facebook.

Adriana: ”Să vedem dacă moare de gât cu toți corupții”

Fosta soție a lui Prigoană a menționat și că e de văzut dacă Cumpănașu își va ține promisiunile. Acesta promisese anterior că va demasca toți corupții din sistemul politic. „Dar Cumpănașu, cu toată doza lui de ipocrizie, a devenit azi ținta bombardamentul mediatic al părerologilor care vor sa îl transforme din erou național ( cum a devenit între timp) într-un impostor ce calcă pe cadavre (inclusiv cel al nepoatei) ca sa isi atingă scopurile. Pana la urma, care-i problema cu candidatura lui Cumpănașu? Hai sa vedem cine o sa il voteze mai întâi. Hai să vedem dacă chiar moare de gât cu toți corupţii. Hai să vedem dacă o fi mai bun decât Johannis sau Dancilă!

Cu toții ne dorim o clasa politica noua și curata dar sărim la gatul oricui se avanta în lupta, ca n-are ce sa caute. Da, Cumpănașu (despre care nu știam mare lucru înainte de Caracal) profita de notorietatea pe care i-a adus-o mediatizarea din ultima vreme! Asta nu înseamnă că se urca pe cadavrul Alexandrei ci pe hoitul imputit al clasei politice actuale, ca acolo e buba!!! Pentru ca dacă președintele s-ar fi implicat real, Dancila ar fi făcut o celula de criza iar cei implicați ar fi fost pedepsiti(polițiști, procurori, interlopi, etc) Cumpănașu și-ar fi vazut de treaba lui cinstita😂 cu fonduri guvernamentale și n-ar mai fi avut fumuri în cap de președinte al tarii.”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe Facebook.

Citește și OFICIAL-DIICOT a anunțat rezultatul final al oaselor din butoi