Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Iliescu își strigă neliniștea. Ce pățește pe măsură ce crește fiica ei

Adriana Iliescu își strigă neliniștea. Ce pățește pe măsură ce crește fiica ei

GALERIE FOTO (7) Adriana Iliescu își strigă neliniștea. (2)

Adriana Iliescu își strigă neliniștea. Și-a dorit atât de mult un copil încât la vârsta de 67 de ani a adus pe lume o fetiță. Ajunsă la vârsta de 82 de ani, Adriana Iliescu se confruntă cu anumite probleme. Eliza, fiica sa, a devenit o adevărată adolescentă,făcând-o pe mama ei mândră de abilitățile sale școlare.

Adriana Iliescu își strigă neliniștea. Ce pățește pe măsură ce crește fiica ei

Adriana Iliescu își strigă neliniștea. Românca care a devenit mamă la 67 de ani, este extrem de mândră de fiica ei, Eliza, în vârstă de 15 ani. Fetița este premiantă la școală și este extrem de conștiincioasă. În 2005, Adriana Iliescu a devenit cea mai bătrână mamă din România. Eliza a fost adusă pe lume la Maternitatea Giulești din București, iar acum este o adevărată domnișoară. Potrivit acesteia, Eliza își dorește să urmeze cursurile a două facultăți și să profeseze în domeniul educației, precum mama ei. „Fetița este acum o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Este în clasa a-XI-a, iar anul viitor urmează să dea Bacalaureatul. Eu sunt bine, mă mai înțeapă genunchii de la reumatism, dar toate trec. Eliza a terminat primul semestru cu media generală zece, sperăm să îl termine și pe acesta tot cu zece, deși a luat un opt la economie.

Vrea să facă două facultăți, una de Litere și una de Lectură Comparată. Își dorește o carieră în învățământ, la fel ca mine. I-am zis că, până la 70 de ani, până iese la pensie, o să schimbe patru meserii”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu are probleme financiare

Femeia este recunoscătoare în fiecare zi pentru că o are alături pe fiica sa, cu toate astea, Adriana are probleme cu banii. Având în vedere că în ultima perioadă, pandemia de coronavirus a oprit parcă lumea-n loc, femeia încearcă să fie moderată cu banii. “Având în vedere perioada aceasta dificilă, purtăm ce avem pe noi, însă ne bucurăm că suntem bine și sănătoase. Fata are o aplecare spre lectură, cumpără și citește cărți, mai ales din secolul XX. Îmi place ca fiica mea să fie cochetă, însă nu dăm banii aiurea pe haine, este un magazin în Drumul Taberei, cu hainuțe la 35-40 de lei. De exemplu, i-am luat, de 1 Iunie, o fustiță plisată, la vreo 40 de lei, extraordinară”, a mai adăugat Adriana.

Adriana Iliescu le mulțumește medicilor care au ajutat-o să o aducă pe lume pe Eliza, care este cel mai mare sprijin al ei. „Tot ce mi s-a întâmplat mie, cu nașterea, este meritul doctorilor, nu al meu. Țin minte că veneau noaptea la mine, la pat, și îmi luau tensiunea. Eu nu am făcut copilul ca să ajung vedetă. De mică nu mi-am închipuit viața fără copil.

Când am rămas însărcinată, am făcut acel tratament, ca pentru o femeie măritată de 25 de ani, care nu poate să aibă copil. Am înțeles că acum nu mai au voie doctorii să facă tratament femeilor de peste 55 de ani, fiind foarte riscant”,a completat Adriana Iliescu. Fosta profesoară de românp a născut, la 33 de săptămâni, un singur copil, cu toate că a fost însărcinată cu gemeni. Cel de-al doilea s-a oprit din evoluție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: