Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Iliescu și Eliza, vacanță de poveste în Bușteni. Cum arată astăzi cea mai bătrână mamă din România 

Adriana Iliescu și Eliza, vacanță de poveste în Bușteni. Cum arată astăzi cea mai bătrână mamă din România 

GALERIE FOTO (3) adriana si eliza

Adriana Iliescu, în vârstă de 85 de ani, este considerată cea mai bătrână mamă din România. Fiica ei, pe nume Eliza, va împlini curând 19 ani, iar Adriana este cât se poate de mândră. Deși povestea ei a fost urmărită cu interes de o țară întreagă, Adriana a încercat să-și crească copila departe de ochii curioșilor, așadar rareori apar public imagini cu cele două. Iată cum au fost surprinse, cu puțină vreme în urmă, Adriana și Eliza.

Adriana Iliescu și Eliza, vacanță de poveste în Bușteni. Cum arată astăzi cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza s-au bucurat de câteva zile de relaxare departe de Bucureștiul agitat. Cele două au fost surprinse la plimbare, pe o străduță din frumosul Bușteni. Deși timpul a trecut, Adriana Iliescu are un tonus excelent la 85 de ani și încearcă să fie la fel de cochetă. Ceea ce a atras atenția a fost faptul că fiica sa, Eliza, nu a scăpat-o din ochi nici măcar o secundă în timpul plimbării și a ținut-o de mână, acordându-i sprijinul de care avea nevoie.

Pe data de 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu a devenit mamă. Eliza Maria Iliescu este o copilă cuminte și educată și desigur, depune eforturi pentru a învăța și a-și construi un viitor pe care și-l dorește.

Eliza a devenit cunoscută încă de la prima zi a vieții ei. Adriana Iliescu a devenit mamă la vârsta de 66 de ani, fiind astfel cea mai în vârstă mamă din lume la momentul respectiv. Totuși, Eliza Maria Iliescu nu este copilul biologic al Adrianei Iliescu, ci a fost concepută cu ajutorul donatorilor anonimi, iar femeia a acționat ca mamă purtătoare pentru această fetiță.

adriana iliescu

Fiica Adrianei Iliescu este o elevă model

Adriana Iliescu și-a dorit foarte mult să devină mamă, așadar în anul 1995 a început un tratament hormonal pentru a amâna menopauza. Eliza Maria s-a născut la Maternitatea Giulești din București pe 16 ianuarie 2005, iar de atunci aduce zâmbetul pe chipul Adrianei. Adolescenta va împlini 19 ani curând și are planuri mari de viitor. De altfel, Adriana este nespus de mândră de faptul că Eliza a obșinut note mari la BAC, având media de peste 9 și s-a înscris la două facultăți.

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, declara Adriana Iliescu, la vremea respectivă.

Sursă foto Ciao.ro.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: