Redactia.ro
Home » Monden » Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ în momentul atacului. Femeia va fi pusă sub acuzare

Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ în momentul atacului. Femeia va fi pusă sub acuzare

Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ în momentul atacului (1)

Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ în momentul atacului. Conform rezultatelor transmise de Institutul Național de Medicină Legală, agresoarea prezentatoarei Tv de la Acces Direct a avut discernământ în momentul atacului. Ce au decis autoritățile?

Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ în momentul atacului. Femeia este acuzată de tentativă de omor

Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ în momentul atacului. În urmă cu câteva zile Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a fost atacată de o femeie care a încercat să o omoare. Agresoarea a dat buzna în platoul emisiunii de la Antena 1 și a aruncat spre ea cu un pietroi. Femeia a repetat în timpul atacului că vrea să o omoare pe vedeta de televiziune dacă nu-i returnează o sumă de bani. „Când o văd, o omor, îi rup capul. Să îmi dea banii! Dacă nu, îi sparg geamul”, a spus aceasta.

Ulterior, agresoarea a fost reținută de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Autoritățile au decis că este necesară o expertiză psihiatrică, motiv pentru care au cerut ca aceasta să fie transportată la INML. Astfel, specialiștii de la INML au stabilit luni, că, în momentul atacului, femeia a avut discernământ. Așadar, agresoarea va fi pusă sub acuzare pentru infracțiuninile de amenințare și distrugere.

În momentul atacului, femeia a intrat în platoul Acces Direct, pe ușa nepăzită, care era folosită de angajații trustului. Mirela Vaida a depus plângere penală, declarând că se teme pentru viața ei. Vedeta de televiziune a precizat că va rămâne cu o traumă în urma acestei experiențe. De asemenea, vedeta tv a avut un adevărat șoc când a auzit că parchetul a considerat că fapta comisă nu a fost încadratî la tentativă de omor. „Domnule procuror, aveți tot respectul meu, dar… din vagile mele cunoștințe juridice, dacă este doar amenințare asupra mea, care este diferența dintre un om care mă amenință în spațiul online sau îmi strigă pe stradă și o femeie care intră în platou, cu un pietroi în mână, spre capul meu, și care mai rostește și cuvinte de amenințare cu moartea?Efectul asupra vieții mele, trauma pe care o trăiesc în aceste zile, este același, chiar dacă este bolnavă, chiar dacă era sănătoasă’, a afirmat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, traumatizată după ce a fost atacată în direct

Prezentatoarea de la Antena 1 a fost amenințată în direct. Mirela Vaida susține că a trecut pe lângă moarte și că ar fi putut fi lovită mortal cu acea piatră. Mai mult, vedeta a declarat că nu o cunoaște pe agresoarea ei, cu toate că aceasta este din același județ în care s-a născut și ea, și anume Iași. Mirela Vaida a declarat cu lacrimi în ochi, în timpul unei ediții a emisiunii Acces Direct că își dorește să trăiască pentru a-și crește cei trei copii. Discursul său i-a emoționat pe fanii care o susțin, deși au existat speculații în presă că momentul a fost regizat.

Celebra prezentatoare s-a arătat a fi extrem de afectată și a ținut să le mulțumească telespectatorilor pentru că o susțin, condamnându-i totodată pe cei care au fost de părere că totul a fost regizat. „Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt aici, că nu s-a întâmplat ceva cu adevărat dramatic. Sunt foarte mulţi oameni care cred că e o făcătură, nu mă interesează acest lucru, fiecare e liber să creadă ce vrea.Mi se pare un scenariu diabolic, mă doare că cineva doreşte răul cuiva. Părinţii mei îşi fac mari griji pentru mine, am trei copii mici. Nu confundaţi omul cu prezentatorul! ”, a spus, printre lacrimi, Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: