Redactia.ro
Home » Știri » Ai cont și card la CEC Bank? Instituția financiară a făcut anunțul momentului

Ai cont și card la CEC Bank? Instituția financiară a făcut anunțul momentului

Ai cont și card la CEC Bank? Instituția financiară a făcut anunțul momentului

Ai cont și card la CEC Bank? Iată anunțul momentului pentru clienți! În fiecare marți, până pe 26 martie 2024, instituția financiară vine cu o super ofertă pe care nu vrei să o ratezi.

Ai cont și card la CEC Bank?

Dacă ești unul dintre clienții CEC Bank, trebuie să afli despre oferta specială pe care reprezentanții băncii au pregătit-o pentru tine! Este vorba despre campania „Fiecare marți poate fi mai bună cu Mastercard”, care se desfășoară în perioada 16 ianuarie – 26 martie 2024.

Instituția financiară a făcut anunțul momentului

Ce presupune această ofertă? E simplu! Clienții care dețin un card Mastercard emis de CEC Bank primesc 10% cashback pe card în momentul în care își plătesc taxele, impozitele și facturile la utilități în zilele de marți, până pe 26 martie. Mai mult, suma cashback-ului este limitată la 50 de lei per card, per campanie.

Programul nu se oprește aici! În fapt, sunt patru campanii tematice pe tot parcursul anului 2024:

  1. Plăți de utilități: Între 16 ianuarie și 26 martie, cashback-ul este acordat pentru plățile de taxe, impozite și facturi la utilități.
  2. Produse alimentare: Începând cu 2 aprilie și până pe 25 iunie, clienții beneficiază de cashback pentru tranzacțiile cu produse alimentare în zilele de marți.
  3. Tranzacții internaționale: Din 2 iulie până la 24 septembrie, cashback-ul se aplică pentru tranzacțiile în locații fizice din afara României.
  4. Cumpărături online: În ultima parte a anului, între 1 octombrie și 31 decembrie, clienții primesc cashback pentru tranzacțiile la comercianții online din țară și din străinătate.

Cum te poți înscrie

Este simplu să te înscrii și să beneficiezi de această ofertă. Cardul poate fi înscris în orice zi a săptămânii în programul derulat de CEC Bank. Tot ce trebuie să faci este să ai un cont și un card la CEC Bank și să fii persoană fizică cu vârsta de cel puțin 18 ani la data debutului promoției.

Nu este necesar să îți înscrii cardul pentru fiecare campanie în parte. Odată înscris, vei putea participa automat la toate cele patru campanii din program.

„Programul se desfășoară pe întreg parcursul anului 2024, în 4 campanii tematice. (…) Ziua de marți este considerată între 00:00 – 23:59, la locația comerciantului.

Nu este necesar să îți înscrii cardul pentru fiecare campanie în parte, odată înscris vei putea participa automat la toate cele 4 campanii din program”, se arată pe site-ul CEC Bank.

Deci, dacă vrei să îți îmbunătățești fiecare marți cu CEC Bank și Mastercard, asigură-te că plătești taxele, impozitele și facturile la utilități cu cardul tău Mastercard în fiecare marți până pe 26 martie 2024! Este o oportunitate unică de a economisi și de a beneficia de avantajele oferite de CEC Bank pentru clienții săi fideli. Așteaptă-te la o experiență financiară mai bună în fiecare marți!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: