Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ai rămas fără balsam de spălat rufe? Iată ce alt produs de prin casă poţi folosi! Costă doar 5 lei

Ai rămas fără balsam de spălat rufe? Iată ce alt produs de prin casă poţi folosi! Costă doar 5 lei

De ce să folosești oțet atunci când speli. Trucuri cu efecte surprinzătoare asupra rufelor

Trucul ce te ajută când te afli în mare încurcătură. Dacă ai rămas fără balsam de spălat rufe, poţi folosi un alt produs de prin casă, care nici nu e aşa scump. Costă doar 5 lei.

Ce aliment trebui pus în locul balsamului în mașina de spălat pentru rufe impecabile, a fost dezvăluit de o gospodină extrem de cunoscută în Occident pentru sfaturile pe care le dă în materie de curățenie.

Oțet alb, în loc de balsam de rufe

Este vorba despre oțetul alb, care este foarte ieftin încomparație cu balsamul. În plus, nu trebuie să folosești decât un capac, adică 50 de mililitri.

„Întotdeauna separați țesăturile grele de cele delicate. Nu vrei ca blugii tăi să se lovească de hainele tale delicate”, a spus gospodina, continuând:

„Prosoapele absorb mult mai multă apă în mașina de spălat și, deoarece durează mai mult să se usuce, o să uscați prea mult celelalte haine și le expuneți la prea multă căldură.

Când vine vorba de blugii de culoare închisă, „întoarceți-i pe dos”, și faceți același lucru pentru orice tricou care are inscripții. De asemenea, toți blugii ar trebui să fie încheiați cu nasturi sau la fermoar înainte de spălare, la fel cum ar trebui să fie încheiate și hanoracele cu fermoar”.

Oțetul alb costă 5 lei

Oțetul alb poate fi cumpărat de la supermarket pentru doar 1 euro (5 lei) și aveți nevoie doar de un capac pe încărcătură. „Oțetul alb este un balsam de rufe complet natural și accesibil, care poate face ca hainele dvs. să fie mai moi și mai proaspete ca niciodată”, au mai zis cei care l-au încercat pe post de balsam de rufe.

Cea mai importantă diferență dintre oțetul alb și cel folosit la curățare constă în nivelul de aciditate al produsului.

Cu cât oțetul are un grad mai mare de aciditate, cu atât va fi mai eficient la anumite sarcini, în general ca dezinfectant sau ca distrugător al bacteriilor, germenilor și/sau ciupercilor.

Oțetul alb, cunoscut și sub denumirea de oțet distilat, este un produs obținut prin fermentarea alcoolului pur. În forma în care este expusă la raft, la vânzare, produsul este diluat cu 5 sau 10 procente de apă.

Acest tip de oțet este folosit, în general, sub formă de condiment sau pentru curățarea diverselor suprafețe din locuință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: