Redactia.ro
Home » Știri » Al doilea muncitor rănit în explozia de la Petromidia a murit. Bilanțul victimelor a ajuns la trei

Al doilea muncitor rănit în explozia de la Petromidia a murit. Bilanțul victimelor a ajuns la trei

Al doilea muncitor rănit în explozia de la Petromidia a murit.

Al doilea muncitor rănit în explozia de la Petromidia a murit. Bilanțul victimelor exploziei de la Petromidia a ajuns la trei. Cel de-al doilea muncitor care a suferit arsuri în urma incendiului și care fusese transferat în Germania pentr tratament specializat a decedat.

Al doilea muncitor rănit în explozia de la Petromidia a murit. Bilanțul victimelor a ajuns la trei

Al doilea muncitor rănit în explozia de la Petromidia a murit. Bilanțul morților în urma exploziei de la rafinăria Petromidia a ajuns la trei persoane. Un al doilea muncitor care a suferit arsuri a decedat. Reprezentanții companiei au anunțat că și angajatul rănit care a fost transferat la o clinică din Germania a decedat. “Dragi colaboratori, Din păcate, cu regret vă confirmăm faptul că al doilea angajat Rompetrol Rafinare – transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical. Toată susținerea noastră merge către familia colegului decedat”, arată o informare a KMG International.

În urmă cu cinci zile s-a stins din viață primul pacient. Explozia s-a produs pe 2 iulie la rafinăria Petromidia. Evenimentul s-a soldat cu moartea unei persoane, iar rănirea altor cinci. Cei doi răniți care au murit se aflau la Offenbach de pe 5 iulie. Incendiul a avut loc la instalația de hidrofinare petrol motorină, iar toate procesele tehnologice din cadrul rafinăriei au fost sistate după incident. Planul Roșu a fost activat, iar localnicii au fost alertați prin mesaj RO ALERT despre degajările mari de fum.

Monitărizările făcute de autorități au arătat faptul că nu au fost depășite valorile limită, nefiind afectate zonele populate din apropiera rafinăriei. Doi bărbați, de 53 și 50 de ani, au suferi arsuri pe 45% din suprafața corpului, iar un bărbat de 32 de ani a fost găsit mort.

Bilanțul de la Petromidia a ajuns la trei persoane

Explozia de la Petromidia a ucis trei persoane. Ultimul s-a stins din viață la o clinică din Germania, fiind tratat pentru rănile suferite în urma exploziei. Iulian Atanasiu, 32 de ani a fost prima victima a exploziei.

Trupul său neînsuflețit a fost găsit de pompierii ajunși la fața locului, abia după ce incendiul a fost stins. În urma acestui a rămas o soție îndurerară și o fetiță de numai doi ani. În urmă cu două zile, Iulian împlinea 32 de ani. Soția sa îndurerată a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Dacă acum când citești asta ai lângă tine jumătatea ta, lasă telefonul, sărută-ți dragostea și spune-i cât de mult îl/o iubești… Spre deosebire de mine, tu încă poți face asta, voi vă puteți lua în brațe și vă puteți șopti la ureche că totul va fi bine! Eu nu mai am asemenea posibilitate, eu doar am fost pusă în fața faptului împlinit.Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile, puneți capul pe umărul de lângă voi și plângeți, voi îl aveți, eu nu mai am decât o pernă rece în care-mi plâng durerea mută și surdă, și oricât de mult nu aș striga, nu mai e nimeni să mă auda”, a fost mesajul induiosator al femeii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: