Redactia.ro
Home » Știri » Încă un mort în urma exploziei de la Petromidia. Victima era bunicul a doi nepoți FOTO

Încă un mort în urma exploziei de la Petromidia. Victima era bunicul a doi nepoți FOTO

Explozia de la Petromidia-Năvodari a mai provocat moartea unei persoane. Este vorba despre unul dintre cei doi bărbați, care au suferit arsuri grave și care au fost transportați peste hotare pentru îngrijirile medicale necesare. Individul care a decedat se numea Mihai și era bunicul a doi nepoți.

Încă un mort în urma exploziei de la Petromidia. Victima era bunicul a doi nepoți FOTO

Mihai Caplat, bunic a doi nepoți, a murit în urma exploziei de la Petromidia-Năvodari, din urmă cu câteva zile. Mihai era unul dintre cei doi răniți internați în străinătate, la clinica Offenbach, din cauza arsurilor grave. Anunțul decesului a fost făcut de compania unde bărbatul a lucrat vreme de 35 de ani.

Bărbatul care a murit în Germania din cauza exploziei de la Petromidia era bunicul a doi nepoți - focuspress.ro

Foto: Mihai Caplat

„Cu adânc regret, vă anunțăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața. Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate”, au anunțat reprezentanții Rompetrol.

Pe data de 6 iulie, Mihai și un alt coleg de-al său au fost transferați peste hotare. Florin Cîțu a anunțat transferul lor, pe facebook și a iscat un întreg scandal. Mai mulți colegi de Opoziție l-au acuzat că-și face precampanie electorală, pentru candidatura la șefia PNL, prin lăudarea gestului său de a solicita transportul celor doi răniți.

”De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament. În decursul zilei de ieri m-am interesat de starea celor două persoane care au arsuri grave, în urma exploziei de la Petromidia. Am discutat atât cu ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, cât şi cu secretarul de stat, Raed Arafat. Am solicitat să beneficieze de cea mai bună îngrijire în ţară, iar dacă transferul lor în străinătate este o soluţie mai bună, trebuie demarată procedura. Mă bucur că în urma intervenţiei mele, cele două persoane, care în prezent sunt internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate. Cel mai probabil, transferul ar urma să fie făcut mâine. De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Iulian Atanasiu, primul decedat în urma exploziei de la Petromidia

Reamintim că primul decedat din cauza exploziei a fost un tânăr în vârstă de 32 de ani pe nume Iulian Atanasiu. El a fost găsit fără suflare chiar în ziua evenimentului tragic. Iulian era tatăl unei fetițe în vârstă de doi ani și soț în același timp.

Cine este bărbatul care a murit în explozia de la Rafinăria Petromidia. Avea 32 de ani - Fresh24

Foto: Iulian Atanasiu cu fiica și soția lui

Explozia de la Rafinăria Petromidia-Năvodari a avut loc pe data de 3 iulie, în jurul orei 12:00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: