Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul dureros al femeii care și-a pierdut soțul în explozia de la Petromidia: „Trăiesc tragedia vieții mele”

Mesajul dureros al femeii care și-a pierdut soțul în explozia de la Petromidia: „Trăiesc tragedia vieții mele”

GALERIE FOTO (2) Mesajul dureros al femeii care și-a pierdut soțul în explozia de la Petromidia

Mesajul dureros al femeii care și-a pierdut soțul în explozia de la Petromidia. Iulian Atanasiu este tânărul decedat în explozia de la Petromidia, care a avut loc vineri. Soția sa este devastată de durere și nu vrea să creadă că tatăl fiicei sale doi ani nu mai este în viață. Mesajul cutremurător al acesteia!

Mesajul dureros al femeii care și-a pierdut soțul în explozia de la Petromidia: „Trăiesc tragedia vieții mele”

Mesajul dureros al femeii care și-a pierdut soțul în explozia de la Petromidia. Iulian Atanasiu a murit la locul de muncă. Vineri, tânărul și-a pierdut viața în explozia de la Petromidia. Iulian, în vârstă de 32 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță de numai doi ani. Din cele șase victime rănite în explozie, Iulian a fost cel care a murit. Tânărul se căsătorise în urmă cu trei ani, iar soția și fiica sa erau tot ce prețuia mai mult pe această lume.

Din păcate, Iulian nu a avut șansa de a se salva din calea dezastrului. Olesea Atanasiu, soția lui Iulian își strigă durerea și suferința pe Facebook, fiind alinată de toți cei apropiați, dar și de oamenii care au fost impresionați de drama ei. Aceasta a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare. „Citez «În clipa în care ne naștem, deja îi suntem datori vieții cu o moarte» (Iulian)… Voi fi acră, voi fi arogantă, voi fi mai rea decât de obicei. Vă mulțumesc pentru condoleanțe, dar dacă aș primi câte 1 leu pentru fiecare cuvânt de condoleanțe, cred că aș deveni dintr-o dată, nu știu cum să zic frumos, daaar aș deveni o văduvă foarte bogată. Cred că pot zice că trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan la 2 ani. Chiar dacă am rămas fără suflet, știu că tati, dacă ar fi lângă mine, mi-aș primi cel mai de vis șut în fund pentru a mă ridica, și mai știu că nu s-ar plictisi să facă asta iar și iar și iar”, a scris Olesea pe Facebook.

Mesajul dureros al femeii care și-a pierdut soțul în explozia de la Petromidia

Ultima postare a lui Iulian pe Facebook

Vineri, Iulian a avut ghinionul de a se număra printre victimele exploziei de la Petromidia. De asemenea, el a fost singurul care a decedat în urma tragediei. Acesta intrase în tură, fiind schimbul 1, urmând să termine programul de muncă la ora 14.00. Din nefericire, Iulian nu s-a mai întors acasă la soția și fiica lui. Ultima postare pe care bărbatul a făcut-o pe Facebook a fost joi dimineața, când a publicat o imagine cu răsăritul, chiar de la locul de muncă. „Cine se trezeşte de dimineaţă, lucrează în ture”.

Reamintim că în cursul zilei de vineri, 2 iulie, o explozie s-a produs la Petromidia din Năvodari. Cinci persoane au fost rănite, iar Iulian Atanasiu este bărbatul care a decedat în urma tragediei. Oamenii din localitățile învecinate au primit un mesaj RO-ALERT să rămână în case și să nu deschidă geamurile. Rompetrol Rafinare și-a oferit tot sprijinul pentru familia persoanei care a decedat și transmite condoleanțte. Suflul exploziei a fost atât de puternică, încât a distrus tot în jurul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: