Redactia.ro
Home » Știri » Tânărul care a murit în explozia de la Petromidia a fost condus pe ultimul drum. Mesajul dureros lăsat de soția sa

Tânărul care a murit în explozia de la Petromidia a fost condus pe ultimul drum. Mesajul dureros lăsat de soția sa

GALERIE FOTO (6) Tânărul care a murit în explozia de la Petromidia

Tânărul care a murit în explozia de la Petromidia a fost condus pe ultimul drum. Iulian Atanasiu, în vârstă de 32 de ani, a fost victima care a decedat în urma exploziei de la Petromidia. Acesta a fost înmormântat luni, iar soția sa a fost îngenuncheată de durere.

Tânărul care a murit în explozia de la Petromidia a fost condus pe ultimul drum. Mesajul dureros lăsat de soția sa

Tânărul care a murit în explozia de la Petromidia a fost condus pe ultimul drum. În urma exploziei de la Petromidia, un bărbat de 32 de ani și-a pierdut viața. Luni, familia lui Iulian Atanasiu și-a luat rămas bun de la el. Bărbatul a fost condus pe ultimul drum de către cei care l-au iubit. Zeci de persoane au fost prezente la slujba de înmormântare care a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae din Năvodari. Soția lui a fost cea mai afectată, având în vedere că cei doi se căsătorise de recent și aveau o fetiță de doi ani. Femeia, fără vlagă, spune că nu-și poate reveni nici acum din șoc, refuzând să creadă că soțul său este mort.

Recent, soția lui Iulian Atanasiu a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook în care își striga durerea. Tânăra se întreabă cum va trăi fără tatăl fetiței ei. „Cu tine am urcat cât de sus am putut și tot cu tine am aflat cum poți să mori iar și iar și iar și iar… O dată cu tine a ars fiecare bucățică a sufletului meu. Aveai răspuns pentru fiecare întrebare a mea, acum mai am doar una singură fără răspuns „eu cum trăiesc mai departe?”. P.S. Tati, din cauza promisiunii făcute ție anul acesta, mai supraviețuiește cumva doar mama Evei că restul a murit de sute de ori după acele 4 minute de speranță 02.07.2021 12.15 – 12.19 (atât am reușit să sper că ești viu)…”, a scris soția lui Iulian pe Facebook.

Tragedia de la Petromidia a avut loc în cursul zilei de vineri, înainte ca Iulian să iasă din tură. Din păcate, bărbatul nu a mai apucat să se întoarcă acasă la soția și fiica lui. În urma lui a rămas o fetiță de numai doi ani care își va vedea tatăl doar în poze. Moartea lui Iulian a îndoliat o țară întreagă, iar internauții i-au transmis soției acestuia mesaje de susține și condoleanțe.

Soția lui Iulian, mesaj dureros pe Facebook

Soția lui Iulian își strigă durerea pe rețelele de socializare. Aceasta a postat mai multe mesaje emoționante și sfâșietoare, după ce a aflat că a rămas văduvă la doar 33 de ani. Tânăra a spus că noaptea îi este cel mai greu să își dea seama că Iulian nu va mai ajunge niciodată lângă ea și fiica lor. „Posibil că așa se face, posibil că asta e ca atunci când te întâlnești cu cineva pe drum, îl întrebi „ce faci”, dar nu mai aștepți răspuns la întrebare pentru că știi că va răspunde cu „salut, bine, tu?”. Așa și acum cu întrebarea „te pot ajuta cu ceva?” Sau aia „Dacă ai nevoie de orice apelează oricând”… Eu personal cred că ei nu știu ce zic… Într-adevăr, e nevoie de ajutor, dar cam atunci când nimeni nu e disponibil, cam atunci când voi ăștia cu ajutorul v-ați pus la somn, și ați pus capul pe pernă liniștiți sau sunteți deja la al treilea vis”, a scris tânăra pe Facebook.

Femeia susține că plânge în liniște pentru a nu-și trezi fiica de doi ani. „Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață. Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până ar începe să îți sangereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă… P.S. așa arată iadul!!”,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: