Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Cine este bărbatul care a murit în explozia de la Rafinăria Petromidia. Era căsătorit și avea o fetiță

FOTO Cine este bărbatul care a murit în explozia de la Rafinăria Petromidia. Era căsătorit și avea o fetiță

Explozie Navodari

Explozia de la Rafinăria Petromidia-Năvodari a produs, vineri, moartea unei persoane și cinci răniți, cu toții angajați ai locului. Persoana decedată este un bărbat în vârstă de 32 de ani, care era așteptat acasă de o soție, dar și de o fetiță. Individul a pierit la o vârstă fragedă, 32 de ani.

Cine este bărbatul care a murit în explozia de la Rafinăria Petromidia. Era căsătorit și avea o fetiță

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a murit în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia. Este vorba despre Iulian Atanasiu, care era căsătorit de trei ani și acasă era așteptat și de un copil: o fetiță. Programul său de muncă trebuia să se termine la ora 14:00, fiind în schimbul 1. Nu a mai apucat să-l termine, căci, iată s-a produs tragedia.

Nimic și nimeni nu bănuia ce avea să se întâmple ieri. Înainte de a pleca spre job, Iulian Atanasiu a postat pe facebook: ”Cine se trezește de dimineață… Lucrează în ture!“, a scris Iulian. Și soția lui lucrează tot la Rompetrol, iar acum trebuie să se pregătească pentru înmormântare.

Foto: barbatul decedat în urma exploziei de la Petromidia

Încă se fac cercetări la fața locului pentru a se ști ce a produs explozia, care mai apoi a produs incendiul devastator. Totul s-a întâmplat la orele 12:30. Potrivit declarațiilor Directorului General al Rompetrol Rafinare, Felix Crudu, nu ar fi vorba despre o eroare umană în acest caz , ci o instalație ar fi cedat: ”Suflul propagat a generat încă trei focare. Din nefericire, unul dintre colegii care opera în zonă a fost prins de suflul acestei explozii. În timpul intervențiilor s-au făcut eforturi disperate de a-l găsi. Au intrat echipați cu echipament special de protecție împotriva focului. Într-un final am reușit să-l găsim, din păcate nu s-a mai putut face nimic”, a precizat acesta.

Timp de trei ore au stins pompierii flăcările produse de explozie

În jur de 120 de pomperi s-au luptat timp de trei ore cu flăcări imense. Au fost aduși salvatori ai Petromidia, dar și din Constanța, Călărăși, Tulcea și Brăila. Intervenția a fost coordonată de Raed Araft și șeful general al IGSU, Dan Iamandi.

 Apelul a fost la 12 şi 16 minute, forţele au ajuns în opt minute, s-a anunţat că este explozie, cu incendiu, posibile victime. Prima parte a intervenţiei au realizat-o pompierii locali de la Petromidia. Imediat au ajuns pompierii din Constanţa, între timp Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a mobilizat forţe de la Tulcea, Călăraşi şi Brăila. Au ajuns toţi aici şi au asistat la lichidarea incendiului, era nevoie să fie înconjurat şi atacat din toate părţile, în acelaşi moment. (…) A fost lichidat în jurul orei 15,00. Au participat şi echipaje de răspuns la incendii, echipaje SMURD şi echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă”, a spus Raed Arafat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: