Redactia.ro
Home » Sport » Al Hilal eliminată la ”masa verde ”! Lucescu vroia să bage trei portari

Al Hilal eliminată la ”masa verde ”! Lucescu vroia să bage trei portari

Razvan Lucescu, Al Hilal, masa verde

Reprezentanții Champions League Asia au decis să o elimine pe Al Hilal la ”masa verde” din cauza focarului de COVID – 19.

Răzvan Lucescu s-a confruntat cu o situație complicată. Are 27 de cazuri la echipă, dintre care 14 jucători bolnavi. Astfel a vrut să joace cu trei portari în primul 11. Totul pentru a nu rata meciul cu Shabab Al-Ahli Dubai, în ultima etapă a grupei B, din Liga Campionilor. Românul nu avea la dispoziție din tot lotul decât opt jucători de câmp și trei portari. Asociația Internațională a Presei Sportive l-a lăudat pe Răzvan Lucescu după deciziile luate.

„Povestea eroilor care refuză să rămână la pământ. Aici nu vorbim despre o poveste de Hollywood, ci despre o întâmplare reală. Este povestea unei echipe care n-au vrut să lase COVID-19 să câștige, deși avea 15 jucători infectați și alți nouă membri din staff bolnavi. Acum, doi portari joacă în teren, ca jucători de câmp. Lupta celor de la Al-Hilal cu acest coronavirus va continua și este posibil să apară mai multe cazuri. Chiar și așa, echipa a arătat un spirit incredibil, reușind să lupte până la ultimul jucător”.

De ce s-a decis rezultatul la ”masa verde ”!

Reprezentanții Champions League Asia au spus că au fost forțați de împrejurări și nu s-a putut amâna meciul. Astfel, Al-Hilal a fost scoasă din competiție. Meciul ar fi trebuit să se joace, dar observatorul a decis în ultimul moment ca partida să nu aibă loc.

”Ar avea un impact negativ asupra competiției, astfel că nu acordă nicio excepție de la regulă”, se arată în motivare.

Nu doar jucătorii sunt bolnavi ci și mai multe persoane din staff. Singurii sănătoși sunt Răzvan Lucescu, Cristiano Bacci (secund) și Giorgos Tsonakas (kinetoterapeut).
Al-Hilala este campioana en-titre a Asiei și era calificată deja în optimile de finală ale competiției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: