Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu, în optimile Ligii Campionilor Asiei! 15 jucători sunt bolnavi

Răzvan Lucescu, în optimile Ligii Campionilor Asiei! 15 jucători sunt bolnavi

Razvan Lucescu, Al-Hilal, Liga Campionilor Asiei,

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu s-a calificat în optimile Ligii Campionilor Asiei, în condițiile în care 15 titulari nu au putut juca pentru că au coronavirus.

La Al-Hilal este un adevărat focar de COVID – 19. Printre cei 15 fotbaliști bolnavi se numără și vedetele Bafetimbi Gomis și Sebastian Giovinco. În total însă în club sunt 27 de persoane care s-au îmbolnăvit. Chiar și în aceste condiții, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a terminat la egalitate, scor 0-0 meciul cu Shahr Khodrou. Tehnicianul român a avut pe banca de rezerve doar 3 jucători. Al Bishi, Al-Mutairi și Jubaya. Acest rezultat îi asigură lui Al-Hilal calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei.

Obiectiv: trofeul Ligii Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu a declarat că indiferent de situație, echipa sa are același obiectiv. Câștigarea prestigiosului trofeu.
Al-Hilal este pe primul loc în grupa B a Ligii Campionilor Asiei cu 11 puncte. Are cu trei mai multe decât Pakhaktor și patru față de Al-Ahli Dubai. Mai este de jucat doar o singură etapă.

”Avem o mare dorință de a câștiga din nou Champions League și a îndeplini visul fanilor. Vom lupta până la capăt, indiferent de dificultățile pe care le vom avea. Fiecare zi e o nouă aventură pentru noi, în această situație excepțională. Avem încredere în tinerii fără experiență internațională, chiar dacă mulți dintre ei nici n-au evoluat în ultimul sezon. N-am putut face decât o schimbare, dar sunt satisfăcut de atitudine, disciplină și spiritul lor de luptă. Chiar am avut oportunități de gol și puteam învinge”, a declarat Răzvan Lucescu, după meciul terminat la egalitate.

Anul trecut, pe 24 noiembrie 2019, cu Răzvan Lucescu pe bancă, Al-Hila a câștigat Liga Campionilor Asiei. Românul a preluat echipa anul trecut în vară, după ce a decis să plece de la PAOK Salonic, chiar dacă reușise eventul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: