Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu a luat titlul cu Al-Hilal

Răzvan Lucescu a luat titlul cu Al-Hilal

Razvan Lucescu, Al Hilal, campioana

Al-Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Arabia Saudită, după un meci incredibil. Pentru antrenorul român este al 7-lea titlu din carieră.

Răzvan Lucescu este considerat un erou în Arabia Saudită. Echipa sa, Al-Hilal a învins categoric pe Al-Hazem, scor 4-1 și este matematic campioană în acest sezon. Cel mai bun jucător al meciului a fost Gomis, care a reușit un hat-trick. Culmea este că, Al-Hilal a fost condusă încă din primele minute, dar a revenit incredibil și a luat titlul. AL Dawsari a înscris și el pentru echipa antrenată de român. Saudiții nu mai câștigaseră titlul din 2018. Anul trecut rivalii de la Al-Nassr au fost campioni, având un singur punct în fața echipei lui Răzvan Lucescu. Al-Hilal este cea mai titrată echipă din Arabia Saudită. A luat acum al 16 titlu de campioană, și al 44-lea din istorie.

Lucescu adună trofeu după trofeu

Antrenorul român și-a trecut în palmares al 7-lea trofeu. Sezonul trecut, Răzvan Lucescu a luat cu Al-Hilal, Liga Campionilor Asiei. Înainte de a ajunge în Arabia Saudită, românul a cucerit titlul și cupa cu grecii de la PAOK Salonic. Apoi, când nimeni ne se aștepta a decis să plece din Grecia, după mai multe discuții cu patronul clubului. Arabii de la Al-Hilal au decis vara trecută să-i plătescă clauza de reziliere în valoare de aproape 2 milioane de euro. Lucescu a primit un salariu de 4 milioane de dolari pe sezon, fiind unul dintre cei mai bine plătiți antrenor români.
În cariera sa de antrenor, Lucescu a câștigat până acum 7 trofee. Cupa României de două ori cu Rapid, în 2006 și 2007. Cupa Greciei cu PAOK în 2018 și 2019. Titlul în Grecia în 2019. În același an a luat și Liga Campionilor Asiei cu Al-Hilal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: