Redactia.ro
Home » Monden » Al Pacino s-a despărţit de iubita cu 54 de ani mai tânără, care i-a făcut şi un copil. Ce plan a pus la cale femeia

Al Pacino s-a despărţit de iubita cu 54 de ani mai tânără, care i-a făcut şi un copil. Ce plan a pus la cale femeia

Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, și Noor Alfallah (29 de ani) au decis să se despartă, la trei luni după ce tânăra a adus pe lume al patrulea copil al celebrului actor.

Noor a cerut custodia fizică a fiului lor, adăugând că dorește ca starul de la Hollywood să aibă „vizite rezonabile”. Cei doi au format un cuplu din aprilie 2022 și au devenit părinții unui băiețel pe 6 iunie 2023.

Al Pacino a cerut test de paternitate

Iubita lui Al Pacino a născut în urmă cu trei luni primul ei copil, al patrulea al actorului Al Pacino. Vestea a uimit pe toată lumea, inclusiv pe Al Pacino care a cerut test de paternitate când ea i-a spus că va aduce pe lume un băiat.

Cu toate acestea, Noor Alfallah nu intenționează să-l îndepărteze de tot pe Al Pacino din viața celui mic, ci e de acord să se consulte cu legendarul actor în ceea ce privește deciziile importante de luat în favoarea micuțului.

Tânăra de 29 de ani a depus la dosar și o copie a unui document care atestă faptul că Roman Alfallah Pacino este fiul legitim al actorului.

Alfallah vrea bani şi pentru avocat

Ea a depus și un document care recunoaște paternitatea lui Pacino. În documentele legale, Alfallah a declarat că a conceput copilul în California după ce a întreținut „relații sexuale” cu actorul.

Alfallah cere ca Pacino să-i plătească onorariile avocatului ei sau orice alte costuri legate de caz. O sumă specifică pentru pensia alimentară nu a fost precizată în documentele depuse în instanță.

Judecătorul de caz urmează să stabilească o sumă pe baza a ceea ce Alfallah va cere în cadrul audierilor viitoare.

Femeia pare a fi o „devoratoare” de actori bătrâni. Ea a fost văzută în 2019 cu celebrul Clint Eastwood, în vârstă de 93 de ani, dar a declarat că erau doar prieteni de familie. Cu un an înainte, ea a fost văzută în oraș cu actorul Inglourious Basterds Eli Roth, 51 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: