Redactia.ro
Home » Monden » Al Pacino, tată la 82 de ani. Iubita actorului în vârstă de 29 de ani, însărcinată în luna a opta

Al Pacino, tată la 82 de ani. Iubita actorului în vârstă de 29 de ani, însărcinată în luna a opta

Al Pacino, tată la 82 de ani. Iubita actorului în vârstă de 29 de ani, însărcinată în luna a opta

Al Pacino, tată la 82 de ani. Iubita actorului în vârstă de 29 de ani, însărcinată în luna a opta. Iată detaliile!

Al Pacino, tată la 82 de ani

Al Pacino, 82 de ani, urmează să devină tată cu iubita sa Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani. Tânăra este însărcinată în luna a opta cu cel de-al patrulea copil al actorului. Actorul i-a surprins pe fanii săi atunci când a anunțat marți că iubita sa este însărcinată în luna a opta.

Cuplul este împreună din aprilie 2022 și acum vor fi legați pe viață. Potrivit TMZ, Noor este deja în luna a opta a sarcinii, ceea ce înseamnă că este gata să nască în orice moment. Un reprezentant al echipei lui Al Pacino a confirmat că iubita câștigătoare a premiului Oscar, care îi este partener de viață la o diferență de 53 de ani, urmează să nască în curând.

Până când copilul va absolvi liceul, Al Pacino va avea 100 de ani. Actorul din „Nașul” are deja trei copii, doi cu Beverly D’Angelo și unul cu Jan Tarrant.

Noor a avut anterior o relație cu legendarul Mick Jagger în 2017 și lucrează în industria filmului. Ea a studiat filmul la colegiu, obținând diploma de licență la Școala de Arte Cinematografice a Universității din Southern California și masterul în producție de film și televiziune la UCLA. Este cunoscută pentru producția filmelor „Billy Knight”, „Little Death” și „Brosa Nostra”.

Robert De Niro, tată la 79 de ani

Cel mai bun prieten al lui Al Pacino, de-o viață, Robert De Niro, a devenit și el tată la o vârstă înaintată, la 79 de ani. La începutul lunii acesteia, Robert a dezvăluit într-un interviu șocant că a devenit din nou tată. El a fost întrebat de un reporter de la ET Canada cum este să fii tatăl a șase copii. Câștigătorul premiului Oscar l-a corectat pe reporter, spunând: „De fapt, șapte.”. Nu a dezvăluit sexul sau numele bebelușului. Actorul din „Băieți buni” a ținut, de asemenea, secretă identitatea mamei bebelușului său.

Sursa foto: thethings.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: