Redactia.ro
Home » TV » Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România. Reacția lui Sorin Pușcașu: ”S-a făcut dreptate!”

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România. Reacția lui Sorin Pușcașu: ”S-a făcut dreptate!”

GALERIE FOTO (2)

Albert Oprea a fost eliminat, duminică seara, din competiția Survivor România. ”Războinicul” a fost șocat de vestea că nu va mai putea ajunge în finală, așa cum și-a dorit și a izbucnit în lacrimi. Între timp, Sorin  Pușcașu, rivalul său din campul din junglă, a avut prima reacție cu privire la plecarea lui Albert. 

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România. Reacția lui Sorin Pușcașu: ”S-a făcut dreptate!”

Survivor România a ajuns la final, duminică seara, pentru Albert Oprea. ”Războinicul” a avut cele mai puține voturi din partea publicului, dintre cei nominalizați spre eliminare: el, Elena Marin și Marius. Albert a părăsit în lacrimi competiția din Dominicană, iar după acest moment, reacția fostului concurent Sorin Pușcașu nu a întârziat să apară.

”Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc. Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce ma putut. Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei. Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am considerat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine. mi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită. Vreau să-i multumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut”, sunt o parte dintre cuvintele lui Albert Oprea din consiliul de eliminare.
Albert Oprea, eliminat de la „Survivor România”. A părăsit competiția cu lacrimi în ochi. „Asta mă doare cel mai rău”

Sorin Pușcașu a urmărit momentul de acasă și a făcut, ulterior, un live în care a spus că s-a făcut dreptate și că Albert ar mai fi rămas la Survivor România dacă era el acolo: „S-a făcut dreptate. Eu știu cât de mult suferă el acum că a ieșit din competiție. Eu nu mă bucur pentru el”, a mărturisit Sorin Pușcașu, pe Instagram.

A intervenit și Laura, iubita acestuia, după ce iubitul ei a primit injurii, spunând: „Atitudinea lui îl face să pară arogant prin faptul că este asumat. V-aș spune atât de multe prin ce am trecut și la ce am fost supusă. Am ales să fiu cu bun simț”, a spus Laura, în live-ul de pe Instagram.

Foto: Captura live

Și Alin Sălăjean, prietenul lui Albert, a reacționat

Alin Sălăjean și-a manifestat susținerea în continuare față de Albert și-l vede ca pe câștigătorul Survivor România 2021.

„Fac acest Instastory referitor la ieșirea lui Albert din competiție. Pentru mine el este cîștigătorul Survivor 2021. Este singurul Războinic care a rezistat până în acest moment. A îndurat cât nu au îndurat toți oamenii și cocnurenții de la Survivor. Că a fost din echipa Faimoșilor, că a fost din echipa Războinicilor. A dat dovadă de om tare, om care poate să uite trecutul. A dat dovadă de umanitate, de spirit de echipă. Aș putea să continui cu eaceste relaități până mâine dimineață. Tot ce am spus mai devreme, multă lume ați fost și sunteți de acord cu mine”, a spus Alin Sălăjean, pe rețeaua de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: