Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Mariei Chițu, după ce Albert Oprea a sărutat-o în timp ce dormea. Ce relație au cei doi concurenți de la Survivor România

Reacția Mariei Chițu, după ce Albert Oprea a sărutat-o în timp ce dormea. Ce relație au cei doi concurenți de la Survivor România

GALERIE FOTO (2) Reacția Mariei Chițu, după ce Albert Oprea a sărutat-o în timp ce dormea.

Reacția Mariei Chițu, după ce Albert Oprea a sărutat-o în timp ce dormea. În tabăra Războinicilor de la Survivor România a avut loc o situație surprinzătoare pentru concurenți. Albert Oprea a sărutat-o pe Maria Chițoiu, în timp ce dormea, iar reacția blondinei nu a fost deloc una avantajoasă. Ce spune războinica?

Reacția Mariei Chițu, după ce Albert Oprea a sărutat-o în timp ce dormea. Ce relație au cei doi concurenți de la Survivor România

Reacția Mariei Chițu, după ce Albert Oprea a sărutat-o în timp ce dormea. Nu este prima dată când telespectatorii de la Survivor România urmăresc momente tandre între concurenți. În urmă cu câteva zile, Albert Oprea și Maria Chițoiu din echipa Războinicilor, au fost protagoniștii unui episod romantic. Albert a sărutat-o în timp ce dormea pe Maria, iar blondina a avut o reacție neașteptată. Cei doi concurenți au devenit apropiați pe parcursul competiției Survivor, iar gesturile tandre dintre ei fiind comentare de către fanii concursului. Maria și Albert au fost surprinși, nu o dată dormind îmbrățișați, iar acest lucru le-a dat de înțeles telespectatorilor că cei doi Războinici ar putea avea o idilă. Însă, cel mai recent moment de intimitate dintre ei nu s-a terminat în cel mai fericit mod.

Deși Albert pare îndrăgostit de Maria, blondina pare că nu îi împărtășește sentimentele. „Probabil adormisem și nici nu vreau să-mi imaginez că a făcut asta fără ca eu să știu, să mă pupe în somn. Chestia asta mă sperie un pic. Mi se face pielea de găină când mă gândesc.Nu aș vrea să mai dorm alături de el, mi-aș distanța patul de el, pentru că este ciudat să știi că nu ai făcut un lucru și să apară altceva”, a declarat Maria Chițu.

Pe de altă parte, Albert Oprea a avut o reacție calmă la adresa colegei sale de echipă. „Știu că avea ochii închiși. O fi dormit, nu o fi dormit, eu am pupat-o. Ce era să fac, dacă așa mi-a venit? Deocamdată nu vreau să fie nimic între noi, pentru că simt că suntem pe o pantă ascendentă ca echipă și nu vreau să afecteze cumva treaba asta, să nu ne luăm gândul. E o fată inteligentă, e o fată drăguță, de ce nu? Se poate întâmpla!”, a spus Albert Oprea despre o posibilă relație cu Maria.

Cine este Maria Chițu de la Survivor România

Maria Chițu a intrat în echipa Războinicilor în urmă cu câteva săptămâni, fiind dispusă să-și depășească limitele. În vârstă de 20 de ani, Maria și-a dorit să participe la Survivor România pentru că este o fană a emisiunilor concurs. Mai mult, concurenta are în curtea familiei trasee cu ninja worrior.

Maria Chitu

Maria s-a înscris în competiția Survivor împreună cu fratele ei, dar a fost selectată doar ea. Blondina se consideră o persoană impulsivă și empatică, dar crede că va întâmpina dificultăți în a menține o relație bună cu noii săi colegi, din cauza firii schimbătoare care o definește. Maria este pasionată de dans, iar la vârsta de 15 ani practica dansul latino. Câștigătorul Survivor România 2021 va pleca acasă cu marele premiu de 250.000 de lei, iar Maria este dispusă să ajungă în finala concursului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: