Redactia.ro
Home » Monden » Cum se comportă Sebastian Chitoșca în spatele camerelor. Cucu, declarații șocante despre momentele care nu s-au văzut la Survivor România

Cum se comportă Sebastian Chitoșca în spatele camerelor. Cucu, declarații șocante despre momentele care nu s-au văzut la Survivor România

GALERIE FOTO (3) Cum se comportă Sebastian Chitoșca în spatele camerelor.

Cum se comportă Sebastian Chitoșca în spatele camerelor. Tensiunile din competiția Survivor România ies la iveală odată cu eliminarea mai multor concurenți. Săptămâna trecută, Cucu a părăsit concursul, după ce a primit cele mai puțin voturi din partea publicului. Acesta a povestit despre conflictul dintre el și Sebastian Chitoșca, dar și despre comportamentul acestuia din spatele camerelor.

Cum se comportă Sebastian Chitoșca în spatele camerelor. Cucu, declarații șocante despre momentele care nu s-au văzut la Survivor România

Cum se comportă Sebastian Chitoșca în spatele camerelor. Adrian Cucu, unul dintre fondatorii trupei „Noaptea Târziu” a făcut parte din echipa Faimoșilor, de la Survivor România. Acesta a fost eliminat duminică, în urma voturilor telespectatorilor. După ce a părăsit concursul, acesta a vorbit despre neînțelegerile pe care le-a avut cu Sebastian Chitoșca, în Republica Dominicană.

Cucu, Noaptea Tarziu

Fanii emisiunii au observat faptul că între cei doi au existat tensiuni încă de la venirea lui Cucu în echipă. Artistul a spus care sunt motivele care au dus la neînțelegerile dintre ei.„Eu în primele zile m-am apropiat de toată lumea, am discutat cu toată lumea…ce m-a deranjat la Sebastian e faptul că în conflictele noastre…eu dacă îi spuneam că e prost și el imi spunea că sunt prost. Mi-a dat niste reprosuri de nu ma asteptam din partea lui. Faptul că sunt umbra lui Cuza, faptul că eu m-am lăudat că am avut concert în fața a 120.000 de oameni, dar de fapt era un concert la care au fost mai mulți artiști, iar oamenii nu veniseră doar pentru trupa Noaptea Tarziu”, a spus Cucu.

Sebastian Chitosca

De asemenea, Cucu a spus că Sebastian a încercat să îl cumpere prin diverse gesturi și că încerca să se folosească de anumiți oameni ca să-și atingă obiectivele. Cucu este de părere că atitudinea lui Sebastian în spatele camerelor este cu totul alta, spre deosebire de cea cu care se afișează în fața publicului. „Ma deranja foarte tare ca atunci cand ne certam ma tot intreba ca cine sunt eu. La un moment dat am izbucnit si am inceput sa-i spun faptul ca la un moment dat el mi s-a laudat mie ca el a fost jucator de Liga 1, ca a jucat 100 de meciuri și a completat faptul ca a jucat la FCSB. Eu nu stiam inainte sa vin in competitie, nu stiam cine e, stiam doar ca a facut fotbal, nu stiam unde”, a mai spus Cucu.

Ce l-a deranjat pe Cucu la Sebastian Chitoșca?

Cucu a menționat că a fost deranjat de faptul că Sebastian se lăuda mereu cu performantele sale din trecut, precizând că tot el este slab pe teren, spre deosebire de ceilalți concurenti. „Ce ma enerva la el era faptul ca se lauda prea mult si nu-mi plac oamenii laudarosi, care traiesc in trecut. El imi pomenea de ceva ce facea el acum… din toti oamenii, el mi s-a parut cel mai slab in momentul ala. Stefan a venit in competitia asta si are cel mai bun procent de cand e aici, Zanni la fel, Culita aducea si el puncte, mai bun decât Sebastian. Era si el un om bun pe traseu adica nu cred ca a pierdut traseul, insa el pe finalizare nu era bun, prindea putine finaluri fericite. Asta nu era un repros, ci doar o remarca si pe el l-a deranjat ca un om nou, eu fiind omul nou, spune treburile astea pe fata”, a conchis Cucu.

S-a aflat că Sebastian Chitoșca a încălcat regulamentul emisiunii și a furat un telefon mobil, după care i-a trimis un mesaj soției sale. Ulterior, fostul fotbalist a recunoscut că a furat telefonul, argumentând că avea nevoie să vorbească cu partenera sa, de care nu a fost despărțit atât de mult timp. ”Da, am încercat să iau legătura cu soția mea. Nu are rost să spun câte luni sunt. De opt ani, mai mult de 2 săptămâni pe an nu ne-a despărțit nimic, sărăcie, bogăție, certuri, nimic. M-am trezit în acea dimineață și nu mai aveam stare să fac nimic. Simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Această emisiune este ca închisoarea Alcatraz. Nu putem face mai mult de 15 metri în față sau spate”, a spus Sebastian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: