Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Chitoșcă, vopsitor auto în Germania. De ce a renunțat faimosul de la Survivor România la fotbal?

Sebastian Chitoșcă, vopsitor auto în Germania. De ce a renunțat faimosul de la Survivor România la fotbal?

GALERIE FOTO (4) Sebastian Chitoșcă, vopsitor auto în Germania

Sebastian Chitoșcă, vopsitor auto în Germania. A intat în luna februarie în echipa Faimoșilor de la Survivor România, devenind unul dintre cel mai de temut adversar. Cu toate astea, Sebastian are o poveste de viață dramatică. A făcut parte din echipa de fotbal FCSB dar a fost nevoit să renunțe la visul său. A plecat în Germania, unde a lucrat ca vopsitor auto. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Sebastian Chitoșcă, vopsitor auto în Germania. De ce a renunțat faimosul de la Survivor România la fotbal?

Sebastian Chitoșcă, vopsitor auto în Germania. În vârstă de 27 de ani, Sebastian are o forță și o ambiție puternică, iar acest lucru se vede în emisiunea Survivor România. Fotbalistul face parte din echipa Faimoșilor, fiind unul dintre cei mai puternici concurenți pe traseu. Din păcate, acesta are o povestea de viață imprsionantă, fiind nevoit să renunțe la visul său. La 22 de ani a intrat în echipa de fotbal FCSB, dar nu a avut multe șanse. Acesta a ajuns la FC Botoșani, unde s-a confruntat cu probleme din cauza regulii U21, motiv pentru care a fost nevoit să se renunțe la cariera de fotbalist. După ce fratele său a trecut printr-o dramă, Sebastian a decis să plece în Germania, acolo unde a primit un salariu mai bun, față de ofertele pe care le avea în fotbalul românesc.

Fratele său a suferit un accident banal, iar concurentul de la Survivor România a fost nevoit să renunțe la cariera sa pentru a-l ajuta pe el.”Fratele meu e stabilit în Germania de 10 ani şi a venit în ţară. S-a dus la o terasă să mănânce nişte mici cu nişte prieteni şi în spatele lui a auzit nişte oameni… El avea euro la el şi a vrut să plătească aşa. Dând 100 de euro, a aşteptat restul. Un individ, fiind prieten cu patronul de acolo, a zis: <> Iar fratele meu a zis că vrea restul. L-a jignit, i-a zis… L-a făcut ţigan. Ăla i-a dat un pumn direct, iar fratele meu a căzut pe marginea terasei de lemn şi acolo a rămas. Fratele meu a fost în comă de gradul patru. După două zile l-au operat iar. I s-au dat 6% şanse de viaţă atunci, după lovitură, şi 99% şanse, dacă trăieşte, să rămână „legumă”. „, a spus Sebastian.

Sebastian a plecat in Germania

Fostul fotbalist a plecat în Germania pentru a avea grijă de fratele său, iar la scurt timp s-a angajat ca vopsitor auto. Sebastian și-a dorit să mai joace în România, dar era prea târziu pentru că echipele își făcuseră loturile iar campionatele erau începute. „După două luni m-am angajat în Germania, cu carte de muncă. Îmi vine să râd. Pregătitor auto la o vospitoare, care lucra pentru nişte reprezentanţe, un loc de muncă ok. Mi-am învăţat meseria în două luni. M-am decis ca să mă las şi să fiu vopsitor, e o meserie frumoasă, am şi talent, dar am făcut-o de nevoie. Eu pot să repar maşina oricui. Nu am avut pe nimeni în Germania ca să joc fotbal acolo, nu am putut suna pe nimeni„, a mai spus Sebastian.

Deși avea agent, tânărul nu a vrut să-l deranjeze, dar după un timp, acesta i-a făcut câteva oferte, dar nu erau bune pentru el și familia lui. Așa că le-a refuzat. Fratele lui Sebastian și-a revenit făcându-l extrem de fericit pe fostul fotbalist. Faimosul a acceptat provocarea la Survivor România pentru fratele său și pentru familia sa.

În 2015, Gigi Becali a plătit 50.000 de euro celor de la Ceahlăul Piatra Neamț pentru Sebastian Chitoșcă. Acesta a jucat pentru FCSB într-o partidă din Cupa României, contra celor de la Foresta Suceava, dar nu a bifat nicio prezență în Liga I.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: