Redactia.ro
Home » Monden » Alec Baldwin a fost sabotat! Un avocat a lansat o nouă ipoteză despre cazul actorului

Alec Baldwin a fost sabotat! Un avocat a lansat o nouă ipoteză despre cazul actorului

Alec Baldwin a fost sabotat! Un avocat a lansat o nouă ipoteză despre cazul actorului

Alec Baldwin a fost sabotat! Unul dintre avocaţii armurierului producţiei „Rust”, unde actorul Alec Baldwin a împuşcat fatal directorul de imagine, a venit cu o nouă ipoteză. 

Alec Baldwin a fost sabotat! Un avocat a lansat o nouă ipoteză despre cazul actorului

Un avocat a lansat o nouă ipoteză despre cazul actorului Alex Baldwin. El este de părere că cineva a încercat să saboteze filmările punând un glonţ adevărat în cutia cu muniţie falsă.

”Cum a ajuns pe platou un glonţ adevărat şi cine a pus acel glonţ pe platou?”, s-a întrebat Jason Bowles, unul dintre avocaţii armurierului Hannah Gutierrez-Reed, în cadrul „Today” de la NBC.La interviu a participat şi Robert Gorence, alt avocat al ei.

„Exista o cutie cu gloanţe false etichetată «dummy». Nu ştim dacă glonţul adevărat a venit din acea cutie. Presupunem că cineva a pus un glonţ adevărat în acea cutie”, a spus Bowles. Cu toate acestea, avocatul nu a oferit dovezi pentru a-şi susţine teoria, însă a vehiculat o posibil mobil.

Mai mult, membri ai echipei de filmare au plecat de pe platou în ziua de dinaintea incidentului fatal. Bowles a spus că o terorie plauzibilă este aceea că cineva „care ar vrrea să saboteze platoul de filmare, care ar dori să dovedească ceva, ar vrea să spună că e nemulţumit, nefericit” a pus un glonţ adevărat sau gloanţe adevărate în cutia cu gloanţe oarbe. Se știe însă că membrii echipei care au părăsit platoul au făcut asta din cauza a ceea ce au spus că era lipsa măsurilor de siguranţă, relatează news.ro.

Lane Luper, asistent de imagine, a demisionat cu o zi înainte de incident, spunând într-un e-mail că procedurile de siguranţă erau „iresponsabile” în timpul filmării duelurilor pentru lungmetraj. Luper a mai spus că au existat două descărcări accidentale de armă pe platoul de filmare. Alţi membri ai echipei au părăsit platoul din motive de siguranţă, inclusiv un rateu al unei arme de recuzită.

Alec Baldwin, primele declarații publice despre tragedia petrecută pe platourile de filmare

Alec Baldwin, primele declarații publice despre tragedia petrecută pe platourile de filmare. În urmă cu câteva zile, actorul  a ucis-o accidental pe directoarea de imagine a filmului Rust. Actorul se afla pe platourile de filmare, iar în urma unei scene în care trebuia să folosească arma, a împușcat-o pe Halyna Hutchins și pe regizorul pelicului. Din păcate, Halyna s-a stins din viață la spital, iar regizorul se află în afara oricărui pericol. În urmă cu o zi, Alec Baldwin a avut prima apariție publică, după tragedia petrecuă pe platourile de filmare.

În timp ce se afla în Vermont cu familia, Baldwin s-a dat jos din mașină pentru a vorbi cu jurnaliștii care îl urmăresc. Actorul susține că a luat cina cu Halyna în prima zi de filmări, în New Mexico, înainte ca evenimentul tragic să se întâmple. În timp ce vorbea cu prea, actorul a țipat la soția sa de mai multe ori, iar copiii săi plângeau în mașină.

“Ce vreţi să ştiţi?O femeie a murit. Era prietena mea. În ziua în care am ajuns în Santa Fe ca să începem filmările, am luat cina cu ea şi cu regizorul Joel. Eram o echipă bine sudată, care realizam un film împreună, când această nenorocire s-a întâmplat.”, a spus Alec Baldwin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: