Redactia.ro
Home » Monden » Alec Baldwin, prima reacție după ce a împușcat doi oameni. Actorul păstrează legătura cu familia victimei

Alec Baldwin, prima reacție după ce a împușcat doi oameni. Actorul păstrează legătura cu familia victimei

GALERIE FOTO (2) Alec Baldwin, prima reacție după ce a împușcat doi oameni.

Alec Baldwin, prima reacție după ce a împușcat doi oameni. Actorul american trăiește momente cumplite după ce în cursul zilei de vineri a împușcat doi oameni pe platourile de filmare. Din păcate, una dintre victime, directorul de imagine al filmului „Rust”, Hutchins, în vârstă de de 42 de ani, s-a stins din viață. Alec Baldwin a reacționat pe rețelele de socializare, acolo unde fanii i-au transmis mesaje de susținere.

Alec Baldwin, prima reacție după ce a împușcat doi oameni. Actorul păstrează legătura cu familia victimei

Alec Baldwin, prima reacție după ce a împușcat doi oameni. În vârstă de 63 de ani, Alec Baldwin trăiește o perioadă extrem de cumplită. Aflat pe platourile de filmare ale filmului „Rust”, Baldwin a împușcat accidental două persoane. Una dintre victime, directorul de imagine al pelicului, Hutchins, a decedat la spital. De asemenea, regizorul a fost și el rănit, dar se află în afara oricărui pericol. Alec a revenit în mediul online cu o reacție la cele întâmplate. Actorul este șocat, mărturisind că ține legătura cu familia lui Hutchins, în vârstă de 42 de ani. Artista era căsătorită și avea un copil. „Nu există cuvinte cu ajutorul cărora să descriu șocul și tristețea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, o soție, o mamă și o colegă de-a noastră profund admirată”, a scris Baldwin pe Twitter.

Femeia ucisa de ALec Baldwin

Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico, iar din păcate, Hutchins a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Deși a fost transportată cu elicopterul, inima acesteia a încetat să mai bată. În recuzită exista o armă, specială pentru filmările pentru westernul Rust. Împușcat și el, regizorul filmului a primit îngrijiri medicale de urgență, iar Hutchins a fost transportată de urgență la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Actorul, mesaj emoționant pentru familia victimei

Alec Baldwin a precizat în prima sa declarație după accident, că oferă tot sprijinul posibil pentru familia victimei și că est profund îndurerat. Totodată, unchiul lui Haley Bailey a mărturisit că nu se aștepta niciodată la o asemenea tragedie. „Sunt implicat în ancheta poliției pentru a elucida modul în care a avut loc această tragedie și sunt în legătură cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul lui și familiei sale. Inima mea este frântă pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut și a iubit-o pe Halyna.”, a mai adăugat actorul.

Un purtător de cuvânt al actorului a declarat că arma s-a declanșat din greșeală, iar autoritățile au dechis o anchetă în acest caz. Oamenii legii au spus că au primit un apel de urgență care anunța împușcături pe platoul de filmare. „Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările pentru lungmetrajul „Rust”, a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat. Regizorul filmului, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la Terapie Intensivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: